Έτσι περνούν τον χρόνο τους στις ΗΠΑ Παπακαλιάτης, Μουζουράκης και Τριανταφυλλίδου

Δείτε τι ανέβασαν στο Instagram

Στιγμές από τη ζωή του στις ΗΠΑ μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους και φίλους του μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Λος Άντζελες, ανέβασε ένα βίντεο από το κινηματογραφικό… πρωινό που έφτιαξε στους αγαπημένους του! Δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο η αλήθεια είναι!

Όπως βλέπετε, ο  Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πάει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει τα απαραίτητα και στη συνέχεια χτυπάει την πόρτα του σπιτιού της Δωροθέας Πασχαλίδου, εγγονής του Ζάχου Χατζηφωτίου και κινηματογραφικής παραγωγού.  Την πόρτα ανοίγει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ενώ ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο χώρο, μιλάει μέσω Skype με τη σύντροφό του... Μαρία Σολωμού!

Στην παρέα τους είναι και ο σκύλος της Δωροθέας, ο οποίος τρώει και εκείνος το φαγητό του μαζί τους!

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στις ΗΠΑ, ενώ το όνειρό του κυνηγάει και ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μάλιστα παίζει στο "Mamma Mia 2". 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top