Greenland: Συνεργασία «φωτιά» μεταξύ του Neill Blomkamp και του Chris Evans

Ο διάσημος ηθοποιός αναλαμβάνει ηγετικό ρολο στο επερχόμενο καταστροφικό θρίλερ

Ο Chris Evans έχει ηγετικό  ρόλο στο θρίλερ Greenland

Ο Chris Evans αναλαμβάνει ηγετικό ρολο στο επερχόμενο καταστροφικό θρίλερ Greenland, του Neill Blomkamp. Η ταινία αυτή θα σηματοδοτήσει ένα από τα πρώτα μεγάλα έργα του Captain, εφόσον φημολογείται πως η τελευταία του εμφάνιση θα γίνει στους Avengers 4.  

O Blomkamp έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το District 9, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι ταινίες Elysium και Chappie. Τα τελευταία χρόνια, ο Blomkamp χάθηκε για λίγο απο το προσκήνιο και έκανε μια ιδαίτερη εμφάνιση το περασμένο έτος με το sci-fi thriller The Gone World.

Το 2020, ο Blomkamp δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου με το θρίλερ Greenland και υπόσχεται να παρουσιάσει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: να δημιουργήσει ένα concept φρέσκο και έξυπνο. Μια ταινία που θα είναι κάτι περισσότερο απο απλή, αφού και ο τίτλος κρύβει αρκετούς υπαινιγμούς για το τι θα περιμένουμε.

Neill Blomkamp

Οι θαυμαστές του Captain America, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό σε ένα ρόλο που υπόσχεται να καθηλώσει. Ο Chris Evans θα είναι επικεφαλής μιας οικογένειας που βρίσκεται αντιμέτωπη με την επιβίωση ενόψει μιας φυσικής καταστροφής.

Άραγε ο Chris Evans με την επερχόμενη εμφάνισή του στο Greenland θα καταφέρει να ξεπεράσει όλα αυτά που κρύβει το όνομα του “Captain America”;

Της  Αντωνίας Συμεωνίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top