Η απάντηση του Ryan Reynolds για το unfollow της Blake Lively στο Instagram

"Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που έγινε. Σίγουρα είναι χάλια..." είπε με χιούμορ

Δείτε το πρώτο βίντεο που ανέβασε η Lively στο Instagram αφού διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της...

 

Η Blake Lively τον έκανε unfollow στο Instagram και ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, δεν το άφησε ασχολίαστο!

Ο 41χρονος χολιγουντιανός σταρ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην αυστραλιανή εκπομπή Smallzy’s Surgery, απάντησε με χιούμορ:

«Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που έγινε. Σίγουρα είναι χάλια. Για να είμαι ειλικρινής, είναι ένας φρικτός τρόπος για να μάθεις πως σε έχουν διώξει από το σπίτι. Απολύτως απαίσιος! Δεν έχω ιδέα από που πηγάζει τέτοιος θυμός».

Μάλιστα το συνέχισε σχολιάζοντας με ανάλογο ύφος την… υποτιθέμενη αντίδραση των παιδιών τους:

«"Η μαμά έκανε unfollow στον μπαμπά στο Instagram". Αν τους έλεγα κάτι τέτοιο θα με κοιτούσαν περίεργα και απλώς θα έφευγαν» είπε για την 3 ετών James και την ενός έτους Ines. 

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» έσβησε όλες τις φωτογραφίες της της από το Instagram, έκανε unfollow όλους τους followers της ακόμα και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds για το promotion της νέας της ταινίας με τίτλο: «A Simple Favor». Πρόκειται για την ιστορία μιας γυναίκας με το όνομα Emily Nelson, η οποία ξαφνικά εξαφανίζεται, όπως έκανε και η Blake Lively στο Instagram.

Μάλιστα, μόλις χθες το βράδυ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο, μέσα από οποίο βάζει  τους followers της στο κλίμα της της νέας της ταινίας.

Η Blake Lively είναι παντρεμένη από το 2012 με τον χολιγουντιανό σταρ Ryan Reynolds με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.  Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2010 και δύο χρόνια αργότερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top