Σάλος στην Ευρώπη με τον βασιλικό καβγά της Λετίσια με τη Σοφία

Ξέχασαν τα πρωτόκολλα και θυμήθηκαν την έχθρα τους

Ακόμη να κοπάσει η θύελλα στην Ισπανία μετά τον δημόσιο καβγά της βασίλισσας Λετίσια με την μητέρα του συζύγου της.

Νύφη και πεθερά αγνόησαν το πρωτόκολλο ακόμη και έξω από τον καθεδρικό ναό της Μαγιόρκας, όπου πήγαν για να γιορτάσουν το Πάσχα. Πριν χαμογελάσουν για την οικογενειακή φωτογραφία, παραλίγο να αρπαχτούν ξανά για ένα φιλί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Η βασίλισσα Λετίθια τσακώνεται με την πεθερά της μπροστά στον κόσμο

Ξέχασαν τα πρωτόκολλα και θυμήθηκαν την έχθρα τους 

Η Σοφία πλησιάζει τη Λέονορ, τη φιλά στο μέτωπο. Η βασίλισσα Λετίσια παρεμβαίνει πάλι και επιδεικτικά σκουπίζει το κραγιόν από το μέτωπο της κόρης της! Στη συνέχεια ποζάρουν όλοι χαμογελαστοί. Καμία οικογενειακή φωτογραφία όμως δεν μπορεί να καλύψει  το ρεζιλίκι.

Σάλος στην Ευρώπη με τον βασιλικό καβγά της Λετίσια με την Σοφία

Είχε προηγηθεί επεισόδιο εντός του ναού.  Η λειτουργία έχει μόλις τελειώσει. Η μητέρα του Ισπανού Βασιλιά, Σοφία αγκαλιάζει τις εγγονές της για να βγουν φωτογραφίες.  Η βασίλισσα Λετίσια μπαίνει μπροστά τους. Χαϊδεύει την κόρη της. Ανταλλάσουν κουβέντες. Η Σοφία εκνευρίζεται πιάνει το χέρι της εγγονής της και μαζί εκτοπίζουν τη βασίλισσα. Ο βασιλιάς Φελίπε μπαίνει ανάμεσα για να τις ηρεμήσει. Ο Χουάν Κάρλος κοιτά σαστισμένος.

"Από φίλοι... εχθροί"

14 χρόνια πριν όταν ο Φελίπε παντρευόταν την πρώην δημοσιογράφο, όλα έμοιαζαν ρόδινα. Η ελληνικής καταγωγής Σοφία, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις για την κοινή θνητή, είχε βάλει νερό στο κρασί της.  Ήταν αποφασισμένη να στηρίξει τη νύφη της.

Πεθερά και νύφη κάποτε αγαπιόντουσαν, τώρα είναι στα μαχαίρια

Οι αγκαλιές και τα χαμόγελα δεν κράτησαν πολύ. Ο ερχομός της Λεονόρ και της Σοφίας αντί να τους δέσει, τους απομάκρυνε. Η υπερβολική αγάπη της γιαγιάς για τις εγγονές ήταν η αιτία για να σπάσει το γυαλί.

Οι δύο γυναίκες διαφωνούν στο μεγάλωμα των παιδιών. Οι σχέσεις χειροτέρεψαν μετά τη διαδοχή του Φελίπε. Πλέον δείχνουν το μίσος τους δημόσια και αποδεικνύουν ότι νύφη και …πεθερά δύσκολα έρχονται κοντά.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top