Σοκάρει η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα ηθοποιού: «Γλίτωσα το σπίτι μου από κατάσχεση την τελευταία στιγμή»

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αποκάλυψε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που λίγο έλειψαν να οδηγήσουν στην κατάσχεση του σπιτιού του

O ηθοποιός ανέφερε πως έχει χάσει όλα του τα χρήματα

Μιλώντας στην  εφημερίδα Spirto, ο ηθοποιός ανέφερε πως έχει χάσει όλα του τα χρήματα στο θέατρο, ενώ μόλις την τελευταία στιγμή απέφυγε την κατάσχεση του σπιτιού του. «Έχω σωματοποιήσει πια και κατανοήσει βαθιά το ότι εμένα το κεφάλαιό μου είναι η εργασία μου. Δεν έχω ένα κεφάλαιο αποθηκευμένο κάπου. Έχω χάσει όλα μου τα χρήματα στο θέατρο. Το σπίτι μου το γλίτωσα τελευταία στιγμή από κατάσχεση με μια ρύθμιση, στην οποία προσπαθώ να αντεπεξέλθω και τώρα είναι σαν να πληρώνω ενοίκιο στο ίδιο μου το σπίτι», ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου.

 

«Παίρνω μια σύνταξη που μου την έχουν πετσοκόψει πάνω από το μισό. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Το κομπόδεμά μου είμαι εγώ, τα παιδιά μου και οι μνήμες μου. Η περιουσία μου είμαι εγώ ο ίδιος. Πέρασα μια ζωή που ζητούσα τον τάδε ηθοποιό, τον τάδε χορογράφο, ζητούσα και δημιουργούσα ομάδες όπως στο “Underground”, όπου δημιούργησα 19 ομάδες με 90 ηθοποιούς. Δημιουργούσα τις συνθήκες για να στεγαστούν άλλοι. Τώρα πια έχω την ανάγκη μέσα από το “Underground” και την πώλησή του, όχι να ζητάω, να ζητιέμαι. Όποιος θέλει με παίρνει τηλέφωνο να σκηνοθετήσω ή να παίξω. Έχω ανάγκη να ζητιέμαι, έχω ανάγκη τη ζήτησή μου. Δεν τα βγάζω πέρα. Δεν μπορώ π.χ. με 1000 ευρώ να καλύψω υποχρεώσεις 2500 ευρώ. Ούτε με θαύματα δεν σώζεται το πράγμα. Και ξέρετε ποιο είναι αυτό που με τρελαίνει; Το ότι μου χρωστάνε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αρζόγλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top