Άνθιμος Ανανιάδης- Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η γνωριμία, τα ελάχιστα κιλά που πήρε η εγκυμονούσα και το όνομα του μικρού

Τα αρνητικά σχόλια του Λιάγκα στον Βουτσά και η συγγνώμη

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η αγαπημένη του Μαρία Νεφέλη Γαζή, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»  και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την γνωριμία και την σχέση τους αλλά και για άλλα θέματα,  λίγο πριν γίνουν γονείς.

«Είναι φοβερό να συνυπάρχω με τον Άνθιμο. Δύσκολο, εύκολο τα πάντα. Τον ερωτευόμουν μέρα με τη μέρα, δεν ήταν κεραυνοβόλο», είπε η Μαρία Νεφέλη και στη συνέχεια ο Άνθιμος πρόσθεσε: « Η Μαρία Νεφέλη είναι η αγάπη μου. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή όταν την είδα στην οντισιόν».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη  από τον Κώστα Βουτσά γιατί κάποτε είχε σχολιάσει για το παιδί που θα αποκτούσε: «τώρα θα είναι μπαμπάς ή παππούς;».

Την περασμένη Παρασκευή, ο παρουσιαστής είπε στο «Dancing With The Stars» έχοντας απέναντί του τον γνωστό ηθοποιό.

«Επειδή κατηγορούμαι ότι λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που πιστεύω. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το προσόν ενός ανθρώπου, να λέει τη γνώμη του, και να κρίνεται για αυτή. Κάποτε, όταν είχαμε βγάλει την είδηση στο πρωινό ότι περιμένεις ένα μικρό παιδί, είχα βγει και είχα πει, «τώρα θα είναι μπαμπάς ή παππούς;», και «πόσο εύκολο και πόσο σωστό είναι ένας άνθρωπος σε μια μεγάλη ηλικία να κάνει ένα παιδί;». Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά αυτή την εβδομάδα, σε είδα στην παιδική χαρά να κάνεις κούνια με τον Φοίβο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Σχεδόν δάκρυσα. Θέλω να πω ότι είχα λάθος τότε που είχα πει την άποψη μου, διότι η αγάπη δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε χρώμα, ούτε φύλο, ούτε τίποτα. Να το πούμε, για να το κλείνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Άνθιμος σχολίασε: «Με ενόχλησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρνητικά τον Κώστα Βουτσά, αλλά τώρα όλα καλά».

Κλείνοντας, το ερωτευμένο ζευγάρι είπε πως το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης είναι Τιμόθεος – το όνομα του πατέρα του Άνθιμου- και πως η Μαρία Νεφέλη παρότι σε έναν μήνα μπαίνει στον μήνα της έχει πάρει μόλις 4 κιλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top