Στέλιος Διονυσίου: Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο- Ζήτησε συγγνώμη από τον τροχονόμο

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 9 Φεβρουαρίου

Συγγνώμη ζήτησε ο Στέλιος Διονυσίου για τη συμπεριφορά του απέναντι στον τροχονόμο. Παραδέχθηκε ότι τον έβρισε όχι όμως ότι τον παρέσυρε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου μετά από έντονο επεισόδιο με αστυνομικό

Ο τραγουδιστής πέρασε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο. Βγαίνοντας το πρωί της Τετάρτης, από  το Α.Τ. Αμπελοκήπων  επέμεινε ότι δεν τραυμάτισε ποτέ τον αστυνομικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ένιωσα μια αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο. Τους το είπα, ήταν ανένδοτοι όλοι. Πέρασα με το αυτοκίνητο, δεν κατέβηκα να σκίσω καμία κορδέλα. Δεν χτύπησα αστυνομικό».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Διονυσίου: «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δε χτύπησα τον αστυνομικό»

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, στις 16.40. Ο κύριος Διονυσίου φτάνοντας  στη Δορυλαίων και βλέποντας το δρόμο κλειστό εξοργίζεται, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του και ζητά να περάσει, οι αστυνομικοί  του αρνιούνται και τότε κόβει την κορδέλα.

«Σημειωτέων ότι όταν ζήτησα από τον αστυνομικό να μου επιτρέψει κατ' εξαίρεση να περάσω, έφυγε από εμένα , ρώτησε κάποιον ανώτερό του, επέστρεψε και μου είπε να κάνω τον κύκλο . Μην αντέχοντας όμως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα και έχοντας έντονη δυσφορία αγνόησα την κορδέλα και πέρασα», υποστηρίζει ο Στέλιος Διονυσίου.

Διαβάστε επίσης:Επιμένει ο Στέλιος Διονυσίου: "Δεν χτύπησα τον αστυνομικό"

Από την άλλη πλευρά, ο τροχονόμος αναφέρει: «Κατέβηκε από το αμάξι και με απειλητικό τρόπο με πλησίασε προς το μέτωπό μου και μου είπε : «Τι θες ρε μ…. , σας είπα ότι θέλω να περάσω». Του απάντησα : «Παραμείνετε στο σημείο , θα καλέσω περιπολικό για να σας υποβάλλω μήνυση».

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Μπαλάσκας δήλωσε: «Ξαφνικα πατησε γκαζι  και πηγε πανω του εαν δεν εκανε δεξια ο τροχονομος θα τον χτυπουσε , θα περνουσε απο πανω του».

Την δική του απάντηση έδωσε ο τραγουδιστής επισημαίνοντας: «Είναι δυνατον ρε παιδια να περασω απο πανω του , να τον χτυπησω με το αυτοκινητο ;»

Τι υποστηρίζει αυτόπτης μάρτυρας:

«Ακουσα τον οδηγό του οχήματος  να βρίσκεται σε οξύθυμη κατάσταση και να λέει στον συνάδελφο «γ… την Παναγία σου» . «Άντε και γ… έχω πρόβλημα υγείας , πρέπει να πάω στην κλινική». Του απηύθυνα το λόγο και του είπα «θα μάθετε να σέβεστε» και μου απάντησε με ειρωνικό ύφος «τι είσαι εσύ».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Διονυσίου στις "Αλήθειες με τη Ζήνα": Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό αλλά δεν τη δέχτηκε

«Ζητάω συγγνώμη , τον έβρισα πολύ χυδαία......», πρόσθεσε ο Στέλιος Διονυσίου.

 «Να ζητήσει εδω στο δικαστήριο λεβεντικα συγνωμη και όλα θα λήξουν», είπε ο δικηγόρος του τροχονόμου, Πέτρος Μαντούβαλος.

Στον τραγουδιστή έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες για της απείθειας  , της εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η κατηγορία της επικίνδυνης πρόκλησης σωματικής βλάβης δεν μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο αστυνομικός δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Δεν παρατηρούνται μακροσκοπικώς εμφανείς κακώσεις σώματος. Ο ακτινολογικός έλεγχος ήταν αρνητικός για κάταγμα

Ο Στέλιος Διονυσίου ζήτησε και πήρε αναβολή για την Παρασκευή  9 Φεβρουαρίου.

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top