Στέλιος Διονυσίου: «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δε χτύπησα τον αστυνομικό»

Κατέθεσε και ο τραγουδιστής μήνυση από την πλευρά του/ Νέα ενημέρωση: 31-01-2018 10:45

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε τηλεφωνικά ο Στέλιος Διονυσίου, λίγο πριν οδηγηθεί στο αυτόφωρο μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας το απόγευμα της Τρίτης.

«Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία, μια δύσπνοια τελοσπάντων, μίλησα με τον ασφαλιστή μου. Το νοσοκομείο που είναι με την ασφαλιστική εταιρία μου είναι η Αθηναϊκή Κλινική και πήγαινα προς τα εκεί. Οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Παρακάλεσα όλους τους αρμόδιους λέγοντας τους ότι δεν αισθάνομαι καλά και ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Δεν με άφηναν να περάσω. Πάνω στον πανικό μου και στην αγανάκτησή μου πέρασα με το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου προς το νοσοκομείο μέχρι που κάποια στιγμή είδα ότι υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα αναγκαστικά» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εμπιστεύομαι την ελληνική αστυνομία, ακολουθώ πάντα όλους τους νόμους. Δεν χτύπησα τον αστυνομικό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Και εκείνη την ώρα μάλιστα, υπάρχουν και πάρα πολλοί μάρτυρες,  έκανα έναν όρκο, τον οποίο δεν κάνω πολύ συχνά στη ζωή μου: «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα. Εσύ ορκίζεται ότι σε χτύπησα;» του είπα και απάντησε: «Τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε τέτοιος όρκους;»

Σημειώνεται πως κι ο τραγουδιστής από την πλευρά του κατέθεσε μήνυση στον αστυνομικό.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων. Ο ίδιος αρκετά βιαστικός δήλωσε πως όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του τροχονόμου, Πέτρος Μαντούβαλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ αδιανόητη την πράξη, ένας γνωστός άνθρωπος αλλά και οποιοσδήποτε πολίτης, παραβαίνοντας τα σήματα των αρχών σε μια ιδιαίτερη περίπτωση, όπως  το πέρασμα του προέδρου της Δημοκρατίας του Ισραήλ, να ξεκινήσει το αυτοκίνητό του, να χτυπήσει τον αστυνομικό και στη συνέχεια να τον εξυβρίσει χειρότατα. Με δυσαρεστεί ιδιαίτερα, διότι ένας άνθρωπος γνωστός και συμπαθής κατά τ’ άλλα, διέπραξε, κατά την άποψη τη δική μου και για αυτό κατηγορείται και για αυτό καταγγέλθηκε, μια πράξη, η οποία δίνει παράδειγμα στην κοινωνία αυθαιρεσίας και κανενός ελέγχου. Για αυτό και μηνύθηκε, για αυτό συνελήφθη και για αυτό θα υποστεί απολύτως τα νόμιμα». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top