Τσάι στο Hollywood λίγο πριν την απονομή των Χρυσών Σφαιρών

Λιώμα ο Τζον Σνόου

Μια γεύση από την 75η απονομή των βραβειών προάγγελων των Οσκαρ έδωσαν με την παρουσία τους στο καθιερωμένο τσάι πριν τα μπάφτα,τα βρετανικά όσκαρ,μερικά από τα κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.Θέμα συζήτησης,τι άλλο.Το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλησεων και η πρόθεση πολλών γυναικών ηθοποιών να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί της αποψινής βραδιας φορώντας μαύρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες βέβαια όλοι θα μιλούσαν στη χθεσινή εκδήλωση πριν τα μπάφτα και τις χρυσές σφαίρες για την ερμηνεία του Γκάρι Όλντμαν ως Τσώρτσιλ και για την επιτυχία της Δουνκέρκης στο βρετανικό box office.

Λιώμα ο Τζον Σνόου 

Ο «Τζον Σνόου» του Γκέιμ οφ θρόουνς,κατά κόσμον  Κιτ Χάρινγκτον, φαίνεται να ήπιε… όχι λίγο αλλά  πολύ παραπάνω από ό,τι έπρεπε σε έξοδό του σε μπαρ της Ν. Υόρκης.Το αποτέλεσμα να τσακωθεί με πελάτες αλλά και εργαζομένους του μπαρ πάνω από ένα τραπέζι του μπιλάρδου.

Στη συνέχεια συνεχισε να τσακώνεται ενώ προσπαθούσε να βρει το παλτό του και τα υπόλοιπα προσωπικά του πράγματα, σπρώχνοντας και βρίζοντας. Τελικά υποχρεώθηκε να φύγει άρον αρον από το μπαρ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top