Φοβούνται για «επιθετικούς επαίτες» στο κάστρο όπου θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle

Ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να φέρει 500 εκατομμύρια λίρες στη βρετανική οικονομία

Φοβούνται για «επιθετικούς επαίτες» στoν γάμο του Harry

Ανησυχίες για «επιθετικούς επαίτες» στους δρόμους του Ουίνσδορ, όπου θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan.

Ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να φέρει 500 εκατομμύρια λίρες στη βρετανική οικονομία λόγω του αυξημένου τουρισμού στη χώρα. Ακούγοντάς το αυτό, ένας δημοτικός σύμβουλος από το Ουίνσδορ, όπου βρίσκεται και το κάστρο που θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, αγχώθηκε για την κατάσταση στους δρόμους της πόλης και ζήτησε από τον αρχηγό της αστυνομίας «να αφιερώσει όλους τους οικονομικούς πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται», για να προστατεύσει τους επισκέπτες από τους επαίτες.

Αναφερόταν σε άστεγους που μαζεύουν σακούλες και απορρίματα στα πεζοδρόμια για να κοιμηθούν και να τραφούν, τα οποία, όπως είπε, συνιστούν κίνδυνο για την υγεία. Στην επιστολή του ανέφερε πως το συμβούλιο έχει λάβει μέτρα για τους άστεγους, τα οποία εκείνοι απέρριψαν.

Η οργάνωση αστέγων του Ουίνσδορ κατέκρινε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, λέγοντας πως κανείς δεν είναι στον δρόμο τα Χριστούγεννα από επιλογή, ενώ και ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε έκπληκτος διαβάζοντας αυτές τις προτάσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top