Νάντια Μπουλέ: «Έχω καεί στα προσωπικά μου!»

Θα πρωταγωνιστήσει στο θρυλικό μιούζικαλ Grease

Μπουλέ: Τι είπε για τα προσωπικά της

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε λίγο καιρό στο θρυλικό μιούζικαλ Grease που ανεβαίνει στο Passport.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια, μάλιστα, εκτός ότι τρέχει με τις πρόβες και τις τελευταίες ετοιμασίες, μετακόμισε και σε νέο σπίτι και προσπαθεί να βρει ελεύθερο χρόνο για να το φτιάξει και να το διακοσμήσει, όπως εκείνη θέλει.

Σε μια εφ’ όλης συνέντευξη στο περιοδικό People μιλάει για την προσωπική της ζωή, το νέο σπίτι και αν… θα μείνει με κάποιον στη νέα της στέγη!

«Ζω μια τρέλα, γιατί έχουν πέσει όλα μαζί! Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Η μετακόμιση ήταν κάπως ξαφνική, γιατί η σπιτονοικοκυρά χρειάστηκε το σπίτι. Αυτή τη στιγμή το νέο διαμέρισμα είναι γεμάτο κούτες, δεν προλαβαίνω να ξεπακετάρω και προσπαθώ να βρω χρόνο για να το φτιάξω. Είμαι σπιτόγατα και μου αρέσει πολύ να καταπιάνομαι με τη διακόσμηση. Μου αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι, να μαγειρεύω και να καλώ φίλους. Θέλω να πιστεύω πως σιγά σιγά όλα τα πράγματα θα μπουν σε μια φυσιολογική ροή και θα αφιερώσω περισσότεροι χρόνο στον προσωπικό μου χώρο».

Όσον αφορά για το αν έχει βρει νέο άντρα στη ζωή της, η Νάντια Μπουλέ απαντά «Πού το άκουσες εσύ αυτό; Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Επειδή, όμως, είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί με τα προσωπικά μου, προσέχω. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προστατέψω την προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πολύ. Συνολικά, όμως, θα σου πω ότι διανύω μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Αυτή η ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή έχει βρει και κοινή στέγη στο νέο σπίτι που μετακόμισε; «Μα δεν σου είπα αν μένω ή όχι μόνη μου! Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως στο παρελθόν έχω συγκατοικήσει».

Σκέφτεται να αποκτήσει παιδί;

«Δεν σκέφτομαι να κάνω άμεσα οικογένεια και παιδί. Το καμπανάκι της μητρότητας μόλις πατήσεις τα τριάντα χτυπάει σε όλους τους άλλους, εκτός από μένα! Ο μπαμπάς μου, για παράδειγμα, μου λέει πως είμαι στη σωστή ηλικία για να κάνω ένα παιδί. Εγώ, όμως, περνάω την πιο δημιουργική μου φάση και δεν αγχώνομαι καθόλου για τέτοιου είδους θέματα. Ένα παιδί όταν έρχεται στον κόσμο φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή, κι εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω πως έχω άλλα πράγματα να κάνω πρώτα. Και δεν το λέω εγωιστικά. Απλά αισθάνομαι πως ο άνθρωπος πρέπει να αφιερώνει ένα διάστημα στον εαυτό του για να καλύψει όνειρα, απωθημένα και επιδιώξεις, ώστε να πει μέσα του ότι προσπάθησε για όσα ήθελε, ασχέτως αν τα καταφέρει ή όχι. Και ύστερα, έχοντας φορτίσει την μπαταρία της ύπαρξής του, να μπορεί να δώσει τα πάντα σε ένα πλάσμα που θα έρθει. Είναι καταστροφή και λάθος να κάνεις οικογένεια όταν δεν έχεις καλύψει τα δικά σου κενά, γιατί θα κουβαλάς μια ζωή τα απωθημένα σου», δήλωσε στο περιοδικό People και πρόσθεσε:

«Προέρχομαι από ένα σπίτι με χωρισμένους γονείς και βίωσα δύσκολα το διαζύγιό τους. Δεν ήταν ωραία περίοδος και το έχω μέσα μου ως τραύμα. Εξάλλου, έχουν αλλάξει κι οι εποχές. Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο 2018 και πλέον δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να παντρευτείς με έναν άνθρωπο για να κάνεις οικογένεια. Θα έκανα παιδί και χωρίς να υπάρχει γάμος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top