Μποφίλιου συνέχεια…: Η στήριξη του Σταμάτη Μαλέλη και το… «μάζεμα» του Τατσόπουλου!

Δείτε το βίντεο

Μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε η Νατάσα Μποφίλιου για τις απόψεις που εξέφρασε σε συνέντευξη της στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Σταμάτης Μαλέλης παίρνει θέση υπέρ της και χαρακτηρίζει απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.

Από την άλλη ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, προσπάθησε να τα… «μαζέψει»:

«Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο "χαζοβιόλα" για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Όταν λοιπόν καθορίζεις από την αρχή έναν άνθρωπο "χαζοβιόλη", είναι σαν να λες "παιδιά, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα».

Διαβάστε επίσης: Το σχόλιο του Κρατερού Κατσούλη για Μπογδάνο και Τατσόπουλο μετά την επίθεσή τους στη Μποφίλιου!

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ τρόμαξα με την κριτική που της έκαναν. Είπε την άποψη της, είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς. Το bullying το οποίο δέχεται αυτές τις ημέρες είναι απαράδεκτο. Δηλαδή πρέπει να μας φοβίζει όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, στη δημοκρατία, στις ανθρώπινες αξίες, πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να φοβόμαστε. Υπάρχει μια απίστευτη επίθεση εναντίον της κοπέλας αυτής που είπε μια διαφορετική άποψη από αυτή που πίστευαν αυτοί που της επιτίθενται. Για εμένα η επίθεση που δέχεται αυτή τη στιγμή είναι φασιστική και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είμαι ξεκάθαρα με τη Μποφίλιου. Τι να πω στο κορίτσι; Είμαι και εγώ μαζί της όπως και χιλιάδες άλλοι. Όχι για τη Μποφίλιου, για να υπερασπιστούμε το αυτονόητο. Το δικαίωμα να λέει ο καθένας την άποψη του χωρίς να φοβάται.

Όσο για τις απόψεις του Μπογδάνου και του Τατσόπουλου ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε: «Ακραίες φράσεις και μάλιστα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι έδωσαν και μάχη ενάντια σε αυτούς που κατηγορούσαν τους άλλους γερμανοτσολιάδες. Ε, το ίδιο δεν κάνουν και αυτοί τώρα; Ακριβώς το ίδιο κάνουν και μάλιστα με χειρότερο τρόπο.

Όσοι θέλουν να κάνουν επανάσταση στη ζωή τους ή όσοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, θα πρέπει να είναι μίζεροι; Από πότε δηλαδή η Αριστερά και η επανάσταση ήταν μιζέρια;»

Διαβάστε επίσης: Η προφητική συνέντευξη της Μποφίλιου «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Είμαι σε πολύ διαλογιστική φάση και φοβάμαι αυτό που θα έρθει»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top