Χριστίνα Κοντοβά: Απαντάει πρώτη φορά αν ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό Μπουρδούμη - Χατζηγεωργίου

Λίγο πριν το γάμο

Κοντοβά: Απαντά αν ήταν η πέτρα του σκανδάλου

Ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz καθώς έριξαν τίτλους τέλους σχεδόν ένα μήνα πριν το γάμο τους.

Λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι πέτρα του… σκανδάλου ήταν η πρώην σύντροφος του ηθοποιού, Χριστίνα Κοντοβά.

Για πρώτη φορά, η σχεδιάστρια μόδας λύνει τη σιωπή και της και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα επέστρεφαν ποτέ στο παρελθόν και σε σχέσεις που έχω κάνει, αν και με το δικό μου παρελθόν έχω κάνει ειρήνη. Μόνο έτσι πας μπροστά στη ζωή σου και μπορείς να συνεχίσεις» ανέφερε σε συνέντευξή της στο You Weekly. 

Ερωτηθείσα αν μπορεί να υπάρξει φίλη με πρώην της, η ίδια απάντησε: «Έχω κρατήσει καλές σχέσεις σχεδόν με όλους τους ανθρώπους που είχα σημαντική σχέση μαζί τους, όμως φιλία δεν μπορείς να το πεις σε καμία περίπτωση. Χαίρομαι όμως να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από δίπλα μου και συνεχίζουν τη ζωή τους ευτυχισμένοι.»

Όσο αν χάρηκε όταν έμαθε ότι παντρεύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης; «Θα σε παραπέμψω σε αυτό που σου είπα και παραπάνω. Χαίρομαι να προχωράμε όλοι μπροστά και να μην μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν μας».

Μάλιστα, δεν έκρυψε πώς ένιωσε για τα «κίτρινα» σχόλια που ακούστηκαν περί μυστικής επανασύνδεσης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μετά την ακύρωση του γάμου του.

«Τέτοιες στιγμές περνούν όλα από το μυαλό σου. Λες “να τσαντιστώ, να θυμώσω, να στεναχωρηθώ, θα πρέπει να δικαιολογηθώ;”. Στο τέλος όμως έχω μεγάλη κατανόηση και πιστεύω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού που έχει να κάνει με τη δημοσιότητα που σου χαρίζει κάθε επιλογή που κάνεις στη ζωή σου»  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top