Αντώνης Καρυστινός: «Ηθοποιοί γίναμε για να αρέσουμε»

Τι είπε για τον ρόλο του στη σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου»

Αντώνης Καρυστινός: Ο άντρας των ονείρων και οι γυναίκες

Ο Αντώνης Καρυστινός υποδύεται έναν εγωκεντρικό χαρακτήρα, επιτυχημένο επαγγελματικά που εισβάλλει στη ζωή μιας πρώην αγαπημένης του και την αναστατώνει στην καθημερινή σειρά του Star, «Ο άντρας των ονείρων μου».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MyTV μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τις γυναίκες που τον θαυμάζουν.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη:

Ο Αλέξανδρος μπαίνει στη ζωή του Τζακ και της Αθηνάς και προκαλεί προβλήματα στη σχέση τους…

Τη δουλειά του κάνει, σε ένα κανάλι όπου προσλαμβάνεται και υπάρχει αυτή η σύμπτωση που τους έφερε ξανά κοντά  μετά από πολλά χρόνια.

Υπάρχει κάποια που θα μπει και μέσα στο δικό του μυαλό;

Όχι, δεν έχω κάποια πληροφορία σεναριακή. Δε νομίζω. Επειδή δεν είναι κακός άνθρωπος δεν πιστεύω ότι θα χωρίσει τον Τζακ και την Αθηνά και με τη Μίκα είναι ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με την ατυχία με το τρακάρισμα.

Το καλοκαίρι γράφτηκε ότι σας διεκδικούσαν και άλλες σειρές για να συμμετάσχετε στα καστ τους. Πώς επιλέξατε τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»;

Με επέλεξε και την επέλεξα. Είναι μια δουλειά σε ένα κανάλι με το οποίο δεν είχα ξανασυνεργαστεί και με ενδιαφέρει να κάνω καινούριες συνεργασίες με ανθρώπους που μπορεί να γνώριζα και να μην είχαμε δουλέψει μαζί ή που μπορεί να μην γνώριζα καθόλου. Το βλέπω πολύ θετικό όλο αυτό που συμβαίνει. Η σειρά με τη Ρέινα Εσκενάζυ τον Κώστα Κυμούλη και αυτούς τους ηθοποιούς έχει τη δυνατότητα να πετύχει ως μια κομεντί σε αυτήν την ζώνη που προβάλλεται.

Θεωρείστε δημοφιλής στο γυναικείο κοινό. Εσείς πως το βιώνετε αυτό;

Από απόσταση. Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι κωμικοί ηθοποιοί είχαν μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, όπως γνωρίζουμε και από την ιστορία του ελληνικού θεάτρου – περισσότερο ίσως από τους ζεν πρεμιέ. Απολαμβάνω ότι μπορώ να κάνω κάποια πράγματα που είναι διαφορετικά και έτσι απολαμβάνω και την δουλειά μου.  Αν αυτό δημιουργεί θαυμασμό στις κυρίες εγώ το απολαμβάνω. Είναι χαρά μου, μου αρέσει. Μέσω της «Ραχούλας» της περσινής μου σειράς, πολλοί άνδρες με σταματούσαν στον δρόμο και μιλούσαμε στο δρόμο για το ποδόσφαιρο. Δουλειά μου είναι. Ηθοποιοί γίναμε για να αρέσουμε- αυτό είναι ξεκάθαρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top