Weinstein:Τον εγκατέλειψε η σύζυγός του- «Η καρδιά μου σπάει για όλες τις γυναίκες που βίωσαν τεράστιο πόνο»

Δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του

Τον εγκατέλειψε μόλις στις 10 Οκτωβρίου, όταν άρχισαν να ανοίγουν στόματα και να αποκαλύπτεται η δράση του Harvey Weinstein… πιο πριν δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Η Georgina Chapman υπήρξε σύζυγος Weinstein από τις 15 Δεκεμβρίου του 2007. Απέκτησε μαζί του δύο παιδιά και μοιραζόταν κοινές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές σε τρία σπίτια, ένα στο κέντρο του Κονέκτικατ, ένα παραθαλάσσιο στο Κονέκτικατ και μια έπαυλη στο Λος Άντζελες.

«Η καρδιά μου σπάει για όλες τις γυναίκες που βίωσαν τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασύλληπτων πράξεων. Επέλεξα να αφήσω τον άντρα μου», δήλωσε η Georgina Chapman στο περιοδικό People μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τον σύζυγό της.

«Η φροντίδα των μικρών παιδιών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και ζητώ από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές», συμπλήρωσε.

Η καλλονή γνωρίστηκε με τον οσκαρικό παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, το 2003 και παντρεύτηκαν το 2007, ενώ έχουν δύο παιδιά ένα επτά και ένα τεσσάρων χρονών.

Όπως φαίνεται ο οσκαρικός παραγωγός χάνει τα πάντα, μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων για την δράση του εις βάρος δεκάδων γυναικών στο χώρο της δουλειάς του. Αφού εκδιώχθηκε από την εταιρία του, αν και ο ίδιος παρακαλούσε να μείνει, τώρα και η γυναίκα του, η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε πως τον εγκαταλείπει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top