Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει #tb σε πάρτι του "Παρα 5"

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει #tb σε πάρτι του "Παρα 5"

Ταξίδι στο χρόνο έκανε την Δευτέρα η Σμαράγδα Καρύδη και γύρισε πίσω στα γυρίσματα του "Παρα 5" με  αφορμή την Αγγελική Λάμπρη, και τον λογαριασμό που άνοιξε στο Instagram.

«Ελάτε να καλωσορίσουμε το όμορφο κορίτσι Αγγελική Λάμπρη, το κοκκινομάλλικο στο Instagram. Εδώ είμαστε στο πάρτυ για τη λήξη των γυρισμάτων του Παρα5 της πρώτης ή της δεύτερης χρονιάς;;; -δε θυμάμαι- Λίγο ντίρλα φαινόμαστε εδώ Ε? Ίσως να ήπιαμε λιγάκι παραπάνω… ξέρω γω… πάντως είχαμε περάσει πολύ ωραία και στο πάρτυ και στα γυρίσματα και στα διακοπές και στα ταξίδια μας και πάντα όταν τα θυμόμαστε χαμογελάμε», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της η τηλεοπτική "Ντάλια".

Όσο για το τι βλέπουμε στην φωτογραφία; Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αγγελική Λάμπρη με Σμαράγδα Καρύδη ποζάρουν στον φακό στο πάρτι για τη λήξη των γυρισμάτων.

 

 

 

 

Ελάτε να καλωσορίσουμε το όμορφο κοριτσι @aggelikilampri_official το κοκκινομάλλικο στο #instagram #followher Εδώ είμαστε στο πάρτυ για τη λήξη των γυρισμάτων του #παρα5 της πρώτης ή της δεύτερης χρονιάς;;;.. -δε θυμάμαι- Λίγο ντίρλα φαινόμαστε εδώ Ε?Ίσως να ήπιαμε λιγάκι παραπάνω... ξέρω γω... πάντως είχαμε περάσει πολύ ωραία και στο πάρτυ και στα γυρίσματα και στα διακοπές και στα ταξίδια μας και πάντα όταν τα θυμόμαστε χαμογελάμε @aggelikilampri_official @elisavet_konstantinidou_ @zeta_makripoulia_official @ykapoutzidis @argiris_aggelou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top