Ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μας συστήνει τον γιο του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Γνωστός ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Talan Torriero, αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Danielle, στις 8 Οκτωβρίου υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους… ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γνωστός ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη χαρά του.

Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο του και τη γυναίκα του.

Μάλιστα, τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού για τις 11 Οκτωβρίου αλλά τα νερά έσπασαν χθες βράδυ στις 2.30μμ. Το μωρό μας γεννήθηκε στις 3.26πμ στις 8 Οκτωβρίου! Δεν μπορώ να ας περιγράψω πόσο περήφανος είμαι για τη γυναίκα μου. Είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να πιστέψω πώς διαχειρίστηκε τη γέννηση του γιου μας. Όταν είδα για πρώτη φορά τον γιο μου να κλαίει και να παίρνει την πρώτη του ανάσα στον κόσμο, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Σκεφτόμουν συνεχώς, πόσο όμορφη είναι η ζωή. Ερωτεύθηκα ακόμη περισσότερο τη γυναίκα μου σήμερα. Πρόκειται να γίνει μια υπέροχη μητέρα και δεν μπορώ να περιμένω για τη στιγμή που θα πάρουμε το γιο μας στο σπίτι, για να αρχίσει η νέα μας ζωή!».

Ο Talan παντρεύτηκε με τη Danielle, τον Ιούνιο του 2014 και ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς τον Απρίλιο 2017. Τον Ιούνιο αποκάλυψαν στα social media ότι θα αποκτήσουν αγόρι. «Ένα αγοράκι μεγαλώνει και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top