Ο εισαγγελέας διερευνά τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή της rock, Tom Petty

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών

Τα αίτια θανάτου του Tom  Petty διερευνά ο εισαγγελέας του δικαστικού σώματος, στο Los Angeles. O τραγουδιστής της rock, άφησε το βράδυ της Δευτέρας, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών.

Ο εισαγγελέας ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος για τον θάνατο του Tom Petty.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία για όλους τους ανθρώπους που  πέθαναν και τους τελευταίους 6 μήνες δεν είχαν εξεταστεί από γιατρό.

Ο εκπρόσωπος του τμήματος του δικαστικού σώματος, Ed Winter ανέφερε ότι την Τρίτη 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, αλλά χρειάζεται περαιτέρω εξέταση για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Και πρόσθεσε πως τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν έπαιρνε κάποια φάρμακα θα βγουν τις επόμενες εβδομάδες.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο επί χρόνια μάνατζέρ του Τόνι Δημητριάδης σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε: «υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στο Μαλιμπού τα ξημερώματα της Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του UCLA χωρίς, τελικά, να μπορέσει να ανανήψει. Πέθανε ήρεμος στις 20:40 (τοπική ώρα) έχοντας δίπλα του την οικογένειά του».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top