Πέθανε ο τραγουδιστής της rock, Tom Petty - Υπέστη καρδιακή ανακοπή

Σε ηλικία 66 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε το βράδυ της Δευτέρας, ο Tom Petty o οποίος έγινε αρχικά γνωστός με το συγκρότημα Tom Petty and the Heartbreakers.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της rock  πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή.

«Εκ μέρους της οικογένεια του Tom Petty, ανακοινώνουμε με θλίψη τον θάνατο του πατέρα, αδελφού, συζύγου και φίλου Tom Petty» αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επί χρόνια μάνατζέρ του Τόνι Δημητριάδης.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι ο τραγουδιστής «υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στο Μαλιμπού τα ξημερώματα της Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του UCLA χωρίς, τελικά, να μπορέσει να ανανήψει. Πέθανε ήρεμος στις 20:40 (τοπική ώρα) έχοντας δίπλα του την οικογένειά του».

O Tom Petty ήρθε στο μουσικό προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του '70, όταν οι ρομαντικές ιστορίες των ανταρτών, των φυλακισμένων και των προσφύγων που τραγουδούσε άρχισαν να σκαρφαλώνουν ψηλά στα charts. Όταν τραγουδούσε, η φωνή του ήταν γεμάτη με ένα εγκάρδιο δράμα που συμπλήρωνε αρμονικά τις ροκ μπαλάντες των Heartbreakers.

Τραγούδια όπως «The Waiting»,«You Got Lucky», «I Won't Back Down», «Learning to Fly» and «Mary Jane's Last Dance» κατέκτησαν αμέσως το κοινό και την κορυφή. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του, Hypnotic Eye, έκανε το ντεμπούτο της στο Number One το 2014.

Ο Petty ωστόσο έκανε καριέρα και ως σόλο καλλιτέχνης ενώ συμμετείχε και στο Traveling Wilburys ως μέλος των Mudcrutch.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top