Σύννεφα στη σχέση Φίλιππου - Γκαμπριέλ: Το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Σύννεφα στη σχέση Φίλιππου - Γκαμπριέλ:

Κρίση στη σχέση του φέρεται να περνάει ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας - Μαρίας, Φίλιππος. 

Ο 31χρονος γοητευτικός άνδρας, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, διατηρεί σχέση με την Ιταλίδα αριστοκράτισσα Γκάμπριελ ντι Μπουόνο, ωστόσο, τα σύννεφα στη σχέση τους, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, έχουν εμφανιστεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποιοι μιλάνε για οριστικό χωρισμό, ενώ άλλοι δίνουν ελπίδες για επανασύνδεση, καθώς τα προβλήματα που έχουν μπορούν και να ξεπεραστούν.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η  Γκάμπριελ ντι Μπουόνο ήταν ένα αχώριστο ζευγάρι, αλλά αυτό που πυροδότησε τις φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ήταν το γεγονός ότι δεν έκαναν μαζί διακοπές. Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά πέρασε μέρος των διακοπών του στη Μύκονο, μαζί με τον Πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Φυσικά, η απουσία της συντρόφου του δεν πέρασε απαρατήρητη.

 

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Νέα Υόρκη και αρκετά γρήγορα ο Φίλιππος την είχε συστήσει στην οικογένειά του. Σε κάθε εμφάνιση, επίσημη ή όχι, ήταν μαζί και έδειχναν αρκετά ευτυχισμένοι! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top