Αυτά είναι τα καλύτερα beach bar της Ελλάδας σύμφωνα με τον Guardian!

Δείτε ποια είναι αυτά που ξεχώρισε η βρετανική εφημερίδα

Τα καλύτερα beach bar της Ελλάδας παρουσιάζει ο  Guardian. Ξεχωρίζουν εκείνα που βρίσκονται δίπλα σε μαγευτικές παραλίες.

Πρώτο στην λίστα είναι ένα από τα πιο γνωστά  beach bar της  Τήνου, είναι ό,τι καλύτερο για τους λάτρεις του σερφινγκ.Oι επνευστές της ιδέας  έχουν μετατρέψει  ένα βανάκι σε μπαρ με έπιπλα παραλίας και ομπρέλες κατασκευασμένες από ντόπιους.

Κρεμασμένο στα βράχια στον όρμο της Λιναριάς, το πιο γνωστό μπαράκι της Σκύρου, περιμένει τους τυχερούς  να βουτήξουν  στα διαμαντένια του νερά.

Η υπέροχη θέα της Σίφνου εντυπωσιάζει τους επισκέπτες το ίδιο και το μπαράκι που βρίσκεται μια ανάσα από τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά.

Στην πιο όμορφη παραλία, στο Πόρι στα Κουφονήσια,  ένας ιδιαίτερος χώρος δίπλα στην  χρυσαφένια άμμο ,εντυπωσιάζει όλους όσοι βρεθούν εκεί για να απολαύσουν τη θέα.

Τα πέτρινα μπαλκόνια ,στο λιμάνι της Υδρας ,σε συνδιασμό με το ηλιοβασίλεμα ξεχώρισαν στον Guardian.   Στην παραλία Μονοδένδρι, η μουσική σε προκαλεί να σηκωθείς να χορέψεις στο ξύλινο πάτωμα. Το συγκεκριμένο μπαρ έχει αγαπηθεί  από τουρίστες και ντόπιους.

Στην Ερμούπολη, στην προκυμαία,βρίσκεται η καντίνα με τα ξύλινα τραπέζια και τις καρέκλες του σκηνοθέτη.

To beach bar στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, με τα βράχια να γεμίζουν κόσμο..έγινε στέκι από τους τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα.

Τελευταίο στη λίστα αλλά όχι σε ομορφιά ,σε μια πλαγιά με θέα την καταγάλανη παραλία Βοτσαλάκια, στην Τροιζήνα, ένα μπαράκι  δίπλα στο κύμα, που μένει αξέχαστο  στους επισκέπτες.

Υπάρχουν φυσικά και άλλα πολύ όμορφα και ατμοσφαιρικά beach bar στην Ελλάδα, όπως στην Πάτμο, στους Παξούς κ.α. αλλά η λίστα θα μπορούσε πραγματικά να ήταν ατελείωτη.    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top