Κιθαρίστας θρυλικού συγκροτήματος γλίτωσε από καρκίνο του πνεύμονα

«Κάποιος εκεί πάνω πρέπει να με συμπαθεί»

Κιθαρίστας θρυλικού συγκροτήματος γλίτωσε από καρκίνο

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο διάσημος κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ στην εφημερίδα Daily Mail.

Ο κιθαρίστας διαγνώσθηκε πριν από τρεις μήνες με καρκίνο στον πνεύμονα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ιατρικής εξέτασης που κάνει πριν από κάθε περιοδεία του συγκροτήματος.

«Σκέφθηκα ότι είχε έρθει η ώρα να αποχαιρετήσω τους δικούς μου», είπε, υπογραμμίζοντας ότι δεν περίμενε να ζει μέχρι τώρα.

«Κάποιος εκεί πάνω πρέπει να με συμπαθεί», είπε.

Ο Ρόνι Γουντ έκοψε μαχαίρι το κάπνισμα πριν από ένα χρόνο μετά από τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών του, Γκρέις και Άλις.

 «Δεν ξέρω πως κατάφερα να επιβιώσω μετά από 50 χρόνια διαρκούς καπνίσματος και με όλες τις άλλες κακές μου συνήθειες», τόνισε και εξομολογήθηκε ότι όταν έμαθε τα άσχημα μαντάτα για την υγεία του είχε προετοιμαστεί για το χειρότερο.

Όπως είπε όμως ήταν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να υποβληθεί σε χημιοθεραπεία και αυτό γιατί δεν ήθελε να χάσει τα μαλλιά του.

 «Όταν μπήκα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό μου “ας ξεκινήσει η μάχη”», είπε.

Μετά από την επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε μέρος του πνεύμονα, ο κιθαρίστας δηλώνει πως είναι καλά στην υγεία του και εξετάζεται κάθε τρεις μήνες για πιθανή μετάσταση.

Ο Ρόνι Γουντ ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά, στην ηλικία των 17 ετών, ως κιθαρίστας των Birds. Πέντε χρόνια μετά συμμετείχε στους Faces, μαζί με τον φίλο του Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος τον πάντρεψε μαζί με τον Πωλ ΜακΚάρτνεϊ των Beatles. Από το 1974 είναι κιθαρίστας στους Rolling Stones.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top