Νούρια Τομάς: «H σχέση μου με τον Πικέ τελείωσε όταν μπήκε ανάμεσά μας η Σακίρα»

Εφτά χρόνια μετά το χωρισμό σπάει τη σιωπή της η Ισπανίδα ηθοποιός

«H σχέση μου με τον Πικέ τελείωσε όταν μπήκε ανάμεσά μας

Πριν γίνει ζευγάρι με την Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ είχε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό Νούρια Τομάς, η οποία μετά από εφτά χρόνια λύνει την σιωπή και της και μιλά για τον διεθνή ποδοσφαιριστή που την άφησε για να ζήσει τον έρωτά του με την ποπ τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξή της στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, η Τομάς αναφέρει ότι δεν κρατάει κακία στον Πικέ, ενώ αποκαλύπτει ότι η σχέση τους ξεκίνησε το 2009 και τελείωσε όταν «μπήκε» στη ζωή του ποδοσφαιριστή η Σακίρα τον επόμενο χρόνο.

 «Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο» αναφέρει και τονίζει: «Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και όλα αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά».

Ο λόγος που δεν μίλησε όλα αυτά τα χρόνια για τη σχέση της με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα είναι επειδή, όπως λέει, δεν την ενδιέφερε να βγάλει προς τα έξω στην την προσωπική της ζωή.

«Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου».

Η ηθοποιός επικεντρώνεται τώρα στην καλλιτεχνική της καριέρα και είναι σαφές ότι δεν κρατά καμία κακία στο ζεύγος Πικέ, αφού όταν ρωτήθηκε αν είχε χορέψει κάποιο τραγούδι της Σακίρα, απάντησε «Φυσικά!» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top