Madonna: Έξαλλη με τη δημοπρασία… των εσωρούχων και της ερωτικής επιστολής του Tupac-Μπλόκαρε τη διαδικασία

Δεν θα βγουν τελικά στο σφυρί τα προσωπικά της αντικείμενα

Εντολή να μην πραγματοποιηθεί δημοπρασία με πολύ προσωπικά αντικείμενα της Madonna έδωσε ένας δικαστής του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

 Η «ιδιαίτερη» δημοπρασία θα περιλάμβανε εσώρουχα της τραγουδίστριας, μια ερωτική επιστολή από τον πρώην φίλο της, και μία βούρτσα με τρίχες της.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν, διέταξε την αφαίρεση των αντικειμένων από τη δημοπρασία που είναι προγραμματισμένη για σήμερα, μετά από κατεπείγουσα αγωγή της βασίλισσας της ποπ.

Στην αγωγή της η Μαντόνα δηλώνει αηδιασμένη που ένας θαυμαστής της θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του ένα κομμάτι της.

 «Το DNA μου θα μπορούσε να εξαχθεί από μία τρίχα από τα μαλλιά μου. Είναι εξωφρενικό και πολύ προσβλητικό, το DNA μου να δημοπρατείται», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Πραγματικά σοκαρίστηκα με τη δημοπρασία της επιστολής του Shakur γιατί πραγματικά δεν γνώριζα ότι δεν ήταν πλέον στην κατοχή μου».

Η συγκεκριμένη επιστολή αναμενόταν μα αποφέρει τουλάχιστον 400.000 δολάρια.

Ο ράπερ διατηρούσε σχέση με τη Madonna στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και πέθανε από πυροβολισμούς το 1996.


H ερωτική επιστολή του Τupac στη Μαντόνα

Στην ερωτική επιστολή τoυ ο καλλιτέχνης εξομολογείται ότι η αιτία χωρισμού τους ήταν η προστασία της δημόσιας εικόνας του.

Το γράμμα γράφτηκε μέσα στη φυλακή, όπου είχε οδηγηθεί ο Shakur στις 14 Φεβρουαρίου του 1995 αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

«Για σένα, το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα σου, αντιθέτως αυτό θα σε έκανε να φαίνεσαι πιο ανοιχτόμυαλη και ακόμη πιο συναρπαστική. Αλλά για μένα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πώς μέχρι τώρα αντιλαμβάνομαι εγώ ότι βλέπουν την εικόνα μου, πιστεύω πως θα απογοήτευα τους μισούς ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνω αυτό που νόμιζα ότι ήμουν» εξομολογείται ο μεγαλωμένος σε γκέτο ράπερ.

Στο γράμμα του ο Shakur απολογείται που πληγώνει τη σύντροφο του ωστόσο αναφέρει τη δυσαρέσκεια του από τη δήλωση της Madonna που τότε έλεγε δεξιά και αριστερά ότι "θα αποκαταστούσε τους ράπερ και τους μπασκετμπολίστες" των ημερών της.

«Δεν ήξερα ότι είχες βρεθεί με άλλους ράπερ πριν από μένα. Αλλά αυτό δε με νοιάζει πια, έχω μεγαλώσει πνευματικά και εγκεφαλικά. Κατάλαβε σε παρακαλώ ότι μέχρι τώρα ήμουν ο νεαρός με τη μικρή εμπειρία που ήταν με ένα υπερβολικά διάσημο sex symbol».

Στο κλείσιμο της επιστολής ο ράπερ δίνει συμβουλές στη Madonna.

«Να είσαι προσεκτική. Δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι όσο δείχνουν. Υπάρχουν άτομα των οποίων η καρδιά είναι γεμάτη μίσος και κακία. Δεν θα διστάσουν να σε πληγώσουν. Οι σφαίρες που έχω δεχθεί το αποδεικνύουν αυτό».

Σημειώνεται πως ο Tupac δολοφονήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996 ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Μέχρι σήμερα η υπόθεση δολοφονίας του είναι ένα μυστήριο γεμάτο υποθέσεις.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top