Ελενα Παπαρίζου στον Δρόμο 89,8: «Δηλώνω ερωτευμένη με την Δέσποινα Βανδή»

Αποκλειστική συνέντευξη των δύο καλλιτέχνιδων

Ελενα Παπαρίζου στον Δρόμο 89,8: «Δηλώνω ερωτευμένη με την Δέσποινα Βανδή»

Ετοιμάζουν την περιοδεία του καλοκαιριού και αναμένεται να μην αφήσουν τους θαυμαστές του παραπονεμένους τόσο σε κάθε άκρη της Ελλάδας, όσο και στην Κύπρο.

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου, λίγο πριν την «πρεμιέρα» της κοινής τους εμφάνισης μπροστά στο κοινό, στο Θέατρο Βράχων, το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου, μίλησαν αποκλειστικά στον  «Δρόμο 89,8» και την απογευματινή εκπομπή των ερτζιανών, που παρουσιάζει ο Βασίλης Φορτούνης, καθημερινά 4 με 7. To star.gr δεν θα μπορούσε να λείπει!

Από το πώς προέκυψε αυτή η σύμπραξη δύο μεγάλων γυναικείων ονομάτων του εγχώριου πενταγράμμου, μέχρι το Survivor, τα talent shows, την Eurovision, αλλά και τον… έρωτά τους μίλησαν οι δύο καλλιτέχνιδες!

«Το πόσο μεγάλος είναι ένα καλλιτέχνης είναι κάτι που το ορίζει ο κόσμος. Εμείς κάνουμε κάτι που αγαπάμε πάρα πολύ κι όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή να μοιραζόμαστε και το μικρόφωνο και τη σκηνή κα τα χορευτικά μας, γίνεται απλόχερα. Το φέρνει η μοίρα. Καμιά φορά το προκαλείς κιόλας», δήλωσε η τραγουδίστρια που έφερε το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στη χώρα μας. Και συνέχισε: «Από πέρυσι το καλοκαίρι, δηλώνω ερωτευμένη με την Δέσποινα, καλλιτεχνικά μιλάω (γέλια). Δε θέλω να ακουστεί παρεξηγήσιμο, είναι πολύ ειλικρινές».

Ωστόσο, αυτή η μικρή «κατάθεση έρωτα» βρήκε ανταπόκριση από την Δέσποινα Βανδή, που πήρε το λόγο και… αποκάλυψε: «Και μένα μου αρέσει η Έλενα. Να τα λέμε κι αυτά. Πάντα μου άρεσε σα γυναίκα και χαίρομαι που έγινε αυτή η συνέντευξη για να μπορέσουμε να τα πούμε έξω από τα πόδια». Η χιουμοριστική διάθεση και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν καθ’ όλη τη συνέντευξή τους, δείχνοντας πόσο κοντά έχουν έρθει μεταξύ τους και προετοιμάζοντάς μας για το ότι θα βγάλουν επί σκηνής όλη την υπέροχη χημεία που έχουν!

Συντονιστείτε στις 18:00 στον "Δρόμο  89.8" για να ακούσετε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη των δύο καλλιτεχνών

 

Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top