«Καλό σου ταξίδι Καιτούλα μου», είπε ο Κώστας Βουτσάς στο star.gr και ΛΥΓΙΣΕ!

Το συγκλονιστικό «αντίο» του σπουδαίου ηθοποιού στην Παπανίκα

 «Καλό σου ταξίδι Καιτούλα μου», είπε ο Κώστας Βουτσάς στο star.gr και ΛΥΓΙΣΕ!

Συγκίνηση και θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Καίτης Παπανίκα. Η ταλαντούχα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 ετών, νικημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο έδινε «μάχη» τα τελευταία χρόνια.

Η φινετσάτη ηθοποιός πρόλαβε τον παλιό εμπορικό κινηματογράφο και την θυμόμαστε από χαρακτηριστικούς ρόλους της, όπως της Ιταλίδας Ρενέ, στην κομεντί «Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη» πλάι στους Αλέκο Αλεξανδράκη, Μάρω Κοντού και Κατερίνα Γιουλάκη.

Επίσης, είχε παίξει στο δραματικό φιλμ «Με τη λάμψη στα μάτια», στην κωμωδία «Για μία χούφτα τουρίστριες» πλάι στον Αλέκο Αλεξανδράκη αλλά και στην «Ζαβολιάρα» με τους Γιάννη Βογιατζή και Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Βέβαια, την είχαμε απολαύσει και στο πλευρό, του Κώστα Βουτσά και συγκεκριμένα στην ταινία: «Ο τελευταίος άντρας»!

(Στιγμιότυπο από την ταινία «Ο τελευταίος άντρας»!)

Οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και συνάδελφοι  και πολλές φορές είχαν μοιραστεί και την ίδια θεατρική σκηνή σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το star.gr, επικοινώνησε με τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως η αγαπημένη του φίλη δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

«Καλό σου ταξίδι Καιτούλα μου! Ήσουν από τις καλύτερές μου φίλες κα συνεργάτιδες, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Οι συνεργασίες μας ήταν άψογες και όλοι μας σε αγαπούσαμε πάρα πολύ», είπε ο σπουδαίος ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την αγαπούσα πάρα πολύ και θα την θυμάμαι πάντα με αγάπη! Θέλω να εκφράσω στα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγο και το παιδί της. Κουράγιο. Καλό σου ταξίδι!»

(Στιγμιότυπο από την ταινία «Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη»)

 

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

ΘΛΙΨΗ: Εφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Καίτη Παπανίκα

Καίτη Παπανίκα: Το συγκλονιστικό όνειρο στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη!

Καίτη Παπανίκα: Η Γαλλιδούλα της «Ιταλίδας από την Κυψέλη» δεν είναι πια εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top