ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους!

Δείτε νέες φωτογραφίες - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 12-06-2017 12:59

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους!

Θα τη θυμάται για πάντα την ημέρα αυτή και θα τη θυμόμαστε και εμείς, μιας και είναι αναμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς.

Το ούτως ή άλλως λαμπερό χαμόγελο της Δούκισσας Νομικού έγινε ακόμα πιο πλατύ και φωτεινό το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, στο αγαπημένο τους νησί, την Μύκονο.

Η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς ανέβηκε τα σκαλιά μέσα στο λευκό νυφικό της, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνην από την Σήλια Κριθαριώτη και συνάντησε λίγο μετά τις 19:30 στο εξωκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην οικία Θεοδωρίδη τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το πρώτο πάρτι σε γνωστό beach bar στον Πάνορμο.

Προηγήθηκε ένα σόου με φωτιές, τύμπανα, αλλά και άντρες χορευτές, των οποίων το ντύσιμο θύμιζε δερβίσηδες, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr, και η συνέχεια είναι γνωστή: το ζευγάρι στήθηκε μπροστά από την κατάλευκη γαμήλια τούρτα του.

 

Στην κορυφή της υπήρχε ένα ανδρόγυνο που χόρευε σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ το πρώτο κομμάτι έκοψε ο Δημήτρης, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες.

 

Η ευτυχία ήταν συνεχώς «καρφωμένη» στο πρόσωπό τους, ενώ όσοι δοκίμασαν την τούρτα είπαν ότι ήταν τόσο γλυκιά, όσο το νεόνυμφο ζευγάρι θέλει να είναι η κοινή του ζωή.

Να ζήσετε ξανά!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top