Θα φάμε κουφέτα! Γάμος για Παπαδοπούλου-Πηλαδάκη με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο

Μετά το καλοκαίρι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Θα φάμε κουφέτα! Γάμος για Παπαδοπούλου-Πηλαδάκη με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την προφυλάξει, σε σημείο μάλιστα που δημοσιεύματα εκμεταλλεύονται συχνά πυκνά τη σιωπή της και κάνουν λόγο για χωρισμό από τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, να ανέβει δηλαδή τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ταξίδεψε στις Σεϋχέλλες, εκεί όπου βρισκόταν ήδη η τραγουδίστρια για την προώθηση γυναικείων προϊόντων μεγάλης εταιρείας με την οποία ήρθε σε συμφωνία.

Η απόφαση του Κώστα Πηλαδάκη να κάνει αυτό το ταξίδι για να είναι δίπλα στην αγαπημένη του, φαίνεται πως τους έφερε πιο κοντά και έτσι γεφυρώθηκε  το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί,  εξαιτίας της απόφασης της Ειρήνης να λάβει μέρος στο Survivor.  Tο ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά το καλοκαίρι και όπως σας αναφέραμε παραπάνω, κουμπάρος θα είναι ο στενός φίλος του επιχειρηματία, Αντώνης Ρέμος.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top