Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr: Το εντυπωσιακό fashion show της Celia Kritharioti στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή επίδειξη

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr: Το εντυπωσιακό fashion show της Celia Kritharioti στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

«Όλοι μαζί για έναν σκοπό!». Αυτό ήταν το μότο της βραδιάς που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου φιλοξενήθηκε η επίδειξη μόδας της Celia Kritharioti.

Το οσκαρικών προδιαγραφών fashion show που έφερε την υπογραφή της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν από κοντά.

Μετά από πολλά χρόνια, η Celia παρουσίασε επίδειξη ξανά στην Αθήνα και το έκανε σε μια βραδιά που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν στους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

Isabeli Fontana, Celia Kritharioti

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαθέτει τους χώρους του για επίδειξη μόδας, ενώ το παρών έδωσε και η καλλονή Isabeli Fontana, η οποία περπάτησε στο catwalk.

Η παρουσίαση της συλλογής Celia Kritharioti Haute Couture SS17 έγινε μετά τη συμμετοχή της στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο.

Για τις ανάγκες του event ταξίδεψε ως την Ελλάδα, η διάσημη καλλονή Isabeli Fontana, που έχει πολύ φιλική σχέση με τη σχεδιάστρια, ενώ είδαμε στην πασαρέλα και την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία Κωστοπούλου.

Το λιτό σκηνικό και την μοναδική θέα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόλαυσαν πολλές διάσημες κυρίες από τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, αλλά και πρόσωπα της τηλεόρασης. 

Τα λαμπερά μοντέλα της Celia Kritharioti

 

Ανάμεσά τους ήταν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου, η Ιωάννα Μπούκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Χρύσανθος Πανάς με την Έλενα Σύρακα, η Σάσα Σταμάτη, η Χαρά Καίσαρη, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Βασιλική Τσεκούρα, η Άλκιστις Πρίνου, η Κατερίνα Λαλαούνη και πολλοί ακόμη.

H κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Sarah Parker Buys

 

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Κατερίνα Παναγοπούλου

H κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, o Νίκος Τσάκος και η Sarah Parker Buys

 

Isabeli Fontana

 

Isabeli Fontana

 

Isabeli Fontana, Τρύφωνας Σαμαράς

Σάσα Σταμάτη, Ισμήνη Νταφοπούλου

 

Ιωάννα Μπούκη

 

Ρόη Αποστολοπούλου

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Αμαλία Κωστοπούλου

 

Νικολέττα Ράλλη

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top