Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού και η ανάρτηση στο Instagram

Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Αμερικάνικος Βούβαλος»

Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού και η ανάρτηση στο Instagram

Πρόωρα έπεσε η αυλαία στην επιτυχημένη παράσταση «Αμερικάνικος Βούβαλος» στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος και Ορφέας Αυγουστίδης.

Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου αναφέρει: «Οι παραστάσεις του έργου, «Αμερικάνικος Βούβαλος» δεν θα συνεχιστούν, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί έως τα τέλη Μαϊου, λόγω προβλήματος υγείας ενός συντελεστού της. Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου.»

Ο συντελεστής της παράστασης που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε σε αυτό.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: "Ηρθε το τελος λιγο αποτομα!!!η φωνη μου με προδωσε δεν προλαβαμε να τελειωσουμε οπως θελαμε και το τελος ηρθε λιγο νωριτερα!!!απο τις ωραιοτερες δουλειες μας!!!καθε μερα που βγαιναμε στη σκηνη απογειωνομασταν,το περιμεναμε πως και πως!!!ευχαριστουμε το κοινο για ολα!!!την ανταποκριση ,την αγαπη,την εκτιμηση,το θερμο χειροκροτημα!!!ΓΙΑΝΝΑΚΗ μου αδερφε μου,σ'ευχαριστω,σ'αγαπω οσο δεν φανταζεσαι!!!ορφεϊνο,υποκλινομαι στο ταλεντο σου,στην προσωπικοτητα σου ,στον χαρακτηρα σου,εισαι αγαπημενο μας,δικο ΜΑΣ παιδι,σ'αγαπω!!!εις το επανιδειν!!!❤️❤️❤️

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top