ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μαραντίνης: «Θεωρητικά τώρα θα γεννούσε η Σίσσυ»

Όσα είπε σε συνέντευξή του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μαραντίνης: «Θεωρητικά τώρα θα γεννούσε η Σίσσυ»

Για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του με τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου μετά την αποβολή που είχε πριν από μερικούς μήνες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι γυρνάς σπίτι και έχεις ήδη δύο παιδιά οπότε μοιραία χαμογελάς γρήγορα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πόσος κόσμος έχει περάσει το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν ήταν ευχάριστο, ούτε εύκολο, με διάφορα ερεθίσματα έρχεται στο μυαλό μας, αλλά προσπαθώντας να προχωρήσεις δίνεις όλη σου την αγάπη στα δύο μας παιδιά. Ήταν λίγο πριν τον 4ο μήνα», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Dot, του καναλιού MegaOne της Κύπρου.

Και συνέχισε: «Όταν υπάρχει μία στεναχώρια προσπαθείς να στηρίξεις τον άνθρωπό σου ό,τι και να σημαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι όσο μπορείς εκεί. Ακόμα είναι φρέσκο, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε. Κάποια στιγμή ήταν πολύ φορτικό το ότι ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε γι’ αυτό το πράγμα. Το είπαμε στα παιδιά και το κάναμε λίγο συμβολικό. Είπαμε ότι αυτό το παιδάκι έγινε αστέρι, μας βλέπει και μας προσέχει. Δεν καταλαβαίνουν 100% τι συνέβη οπότε το πέρασαν πολύ ξώφαλτσα. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην δουν τους γονείς τους να το περνάνε χάλια».

Τέλος, σημείωσε: «Σωματικά η Σίσσυ ακόμα δεν έχει επανέλθει. Δεν έχουμε συζητήσει ανοιχτά για άλλο παιδί. Αυτό ακόμα σβήνει σαν διαδικασία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μπει στο τραπέζι και αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top