H πρώτη εμφάνιση ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ τραγουδίστριας μετά το χωρισμό-Αγνώριστη αλλά πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Στο πάρκο με το μωρό της

H πρώτη εμφάνιση ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ τραγουδίστριας μετά το χωρισμό-Αγνώριστη αλλά πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά από το οδυνηρό διαζύγιό της, η Τζάνετ Τζάκσον εμφανίζεται αγνώριστη, αλλά πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στην πρώτη της βόλτα στο πάρκο με το νεογέννητο γιο της, Έισα. 

Στα 50 της, η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μητέρα μόλις πριν από τρεις μήνες και δείχνει να καμαρώνει ιδιαίτερα για αυτό. Στη διάρκεια του περιπάτου φαίνεται να κοιτάζει με λατρεία το μωρό της, που μετά το χωρισμό έχει αποφασιστεί να μείνει μαζί της στο Λονδίνο.  

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η διάσημη τραγουδίστρια χώρισε μόλις πριν λίγες ημέρες, μετά από 5 χρόνια γάμου, με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, επιχειρηματία από το Κατάρ Γουισάμ αλ Μάνα.

Πηγές υποστηρίζουν ότι οι διαφορές που είχαν μεταξύ τους ήταν πολλές, αλλά ο λόγος που οδήγησε  στη διάλυση της σχέσης τους ήταν ότι  εκείνος ήθελε η σύζυγός του να προσαρμοστεί στις μουσουλμανικές παραδόσεις. 

Όπως εκείνη έχει υποστηρίξει σε συνεντεύξεις της, κάτι τέτοιο την έκανε να νιώθει ότι δεν είναι ο εαυτός της. Δεν μπορούσε να γίνει αυτό που εκείνος ήθελε και προτιμούσε την ελευθερία της. 

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν περιοριστεί στο ελάχιστο.  

«Είναι αλήθεια ασυνήθιστο να τη δει κανείς έξω. Μετά βίας κυκλοφορεί για τα απαραίτητα» λένε οι γείτονές της. Περιστοιχίζεται από λίγους ανθρώπους και δεν δέχεται επισκέψεις.

Ο Γουισάμ αλ Μάνα από τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό είναι κοντά της, ενώ τους μήνες της εγκυμοσύνης μόλις που κρατούσε τα προσχήματα.  

Την Τετάρτη ο Γουισάμ έφτασε στο σπίτι της Τζάνετ κρατώντας δύο σακούλες παιχνίδια, προκειμένου να δει το γιο του, αλλά και να συζητήσουν τις νομικές εκκρεμότητες του διαζυγίου. 

Η Τζάνετ Τζάκσον θα γίνει κατά 200 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη, αφού έτσι προέβλεπε το προγαμιαίο συμβόλαιο, στην περίπτωση που έμεναν παντρεμένοι 5 χρόνια και αποκτούσαν παιδί. 

Η μικρή αδελφή του Μάικλ Τζάκσον είχε άλλους δύο αποτυχημένους γάμους, με τον Τζέιμς ντε Μπαρτζ (1984-1985) και τον Ρενέ Ελιζόντο (1991-2000). 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top