Τόλης Βοσκόπουλος: Συνεχίζεται το δικαστικό θρίλερ για το τεστ DNA της Χαράς

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον προσεχή Μάϊο σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών

Κορυφώνεται το σίριαλ με την διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου σχετικά με την απόφαση της Χαράς που παραμένει ανοιχτή από το 2007.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον προσεχή Μάϊο  σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών, που είχε διατάξει τη διενέργεια της τελευταίας εξέτασης DNA, μετά το αίτημα της Τζούλιας Παπαδημητρίου να ανακληθεί η απόφαση για την ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τόλης Βοσκόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και την Ρούλα Κουσκουρή είχε δηλώσει: «Έχω ένα παιδάκι εγώ τώρα, δικό μου, και δεν θέλω αυτό το παιδάκι να έχει ένα αδερφάκι που στην ουσία δεν είναι αδερφάκι του».

Το χρονικό της διαμάχης μεταξύ του δημοφιλούς τραγουδιστή και της πρώην συζύγου του ξεκίνησε το 2007. Τότε το Πρωτοδικείο Αθηνών έγινε δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA , αφού ο ίδιος αμφισβητούσε την πατρότητα της Χαράς. Ωστόσο, εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για αιμοληψία με αποτέλεσμα να  ακυρωθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει και νέα αίτηση με την οποία απαιτούσε την επανάληψη της διαδικασίας για το τεστ DNA και παράλληλα ζητούσε την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του σε περίπτωση που εκείνη δεν εμφανιζόταν. Αυτό συνέβη 3 χρόνια αργότερα και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Χαρά δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα ραντεβού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή το 2010 την προσφυγή του τραγουδιστή και ακύρωσε την συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως κόρης του. Οι δικαστές δέχθηκαν πως ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η Χαρά το δικαίωμα της διατροφής  κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική στάση του, εμμένοντας στην άποψή του ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί. Μάλιστα, θα ζητήσει  να της αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει χρήση του επωνύμου «Βοσκοπούλου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top