Αφιέρωμα star.gr! 9+1 διάσημοι που δεν σταματούν να γυμνάζονται

Έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής τους

Αφιέρωμα star.gr! 9+1 διάσημοι που δεν σταματούν να γυμνάζονται

«Νους υγιής εν σώματι υγιή» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και απ’ ότι φαίνεται αυτό το ρητό ακολουθούν πολλοί διάσημοι Έλληνες και ξένοι.

Οι κύριοι που θα δείτε παρακάτω γυμνάζονται πολύ και δεν το κρύβουν. Κάποιοι το κάνουν επειδή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και άλλοι πάλι επειδή αγάπησαν την γυμναστική και τα σπορ από μικρή ηλικία.

Το star.gr, συγκέντρωσε διάσημους καλλίγραμμους άνδρες από την ελληνική και την ξένη showbiz και σας τους παρουσιάζει…

Ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να έγινε μπαμπάς, αλλά δεν άλλαξε μία από τις αγαπημένες του συνήθειες, τη γυμναστική. Το Καλοκαίρι στην Χαλκιδική κολυμπάει πολύ για να δυναμώσει την πλάτη και τα χέρια του. «Αθλούμαι όλη μου τη ζωή, γιατί ότι αφήνεις σε αφήνει», είχε δηλώσει.

Το κορμί του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι φτιαγμένο μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για το μόντελινγκ όπως έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Καθημερινά δίνει έμφαση στην εκρηκτικότητα και την αντοχή, πέρα από τη σκληρή προπόνηση στο γήπεδο.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν χάνει την ευκαιρία να γυμναστεί. Είναι κάτι που αγαπά γι’ αυτό τον λόγο παροτρύνει κι άλλους να το κάνουν ανεβάζοντας διάφορα βιντεάκια στα social media.

«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή νιώθω όπως τότε που ήμουν 20 ετών», έχει δηλώσει ο 65χρονος Στινγκ και σημείωσε πως «Όλα αυτά τα οφείλω στη yoga. Δύο δεκαετίες με yoga μου έδωσαν 2 επί πλέον δεκαετίες καριέρας. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω αν ήμουν εκτός φόρμας».

Ο Άκης Πετρτζίκης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο για να κάνει σώμα, αλλά για να προσφέρει κάτι καλό στον εαυτό του. Τον χειμώνα κάνει καθημερινά 30 λεπτά ασκήσεις με βάρη και το καλοκαίρι 1 ώρα διάδρομο.

Στα 54 του ο Τομ Κρουζ παραμένει αυτό που λέμε… star! Θέλει ακόμα να κάνει εκείνος τις επικίνδυνες σκηνές και για να το πετύχει κουβαλά πάντα μαζί του ένα φορητό γυμναστήριο, πάντα κάτω από τις οδηγίες διάσημων προπονητών.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμβουλεύει πάντα τους φίλους του για θέματα γυμναστικής. Τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του καθημερινά πηγαίνει στο γυμναστήριο και παρακολουθεί μαθήματα πυγμαχίας.

Στα 67 του ο Μπρους Σπρινγκστιν δεν παύει να κρατιέται σε φόρμα. Γυμνάζεται καθημερινά ώστε να μπορεί να τα δίνει όλα επί σκηνής.

Ο Πάνος Βλάχος κάνει καθημερινά τρίαθλο, δηλαδή τρέξιμο, κολύμβηση, ποδήλατο. «Είναι μακράν το πιο ελκυστικό άθλημα στον κόσμο» έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

Κι όμως στα 69 του ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γυμνάζεται ακόμα. Μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να λέει πόσο σημαντικό είναι να κάνεις σωστά τις επαναλήψεις.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top