ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Η Αντζελίνα Τζολί πλαστογράφησε τα χαρτιά για να υιοθετήσει τον Μάντοξ!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της βρετανικής «Sun»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Η Αντζελίνα Τζολί πλαστογράφησε τα χαρτιά για να υιοθετήσει τον Μάντοξ!

Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με την βιολογική μητέρα της Ζαχάρα, η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται εκ νέου στην καρδιά μιας νέας καταιγίδας. Αυτή τη φορά εξαιτίας της υιοθεσίας του γιού της Μάντοξ.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, ανάμεσα στην Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, παρά την διαδικασία διαζυγίου που συνεχίζεται, επικρατεί ηρεμία. Ο Πιτ βλέπει εκ νέου τα παιδιά του και η Αντζελίνα τα παίρνει μαζί της σε όλες τις μετακινήσεις της στο εξωτερικό. Οι δύο σταρ βρήκαν τον δρόμο της συναίνεσης για να αποφύγουν τις δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της βρετανικής «Sun» οι εντάσεις θα μπορούσαν να επανέλθουν στο ζευγάρι. Κι αυτό γιατί η χολιγουντιανή ηθοποιός πλαστογράφησε τα επίσημα χαρτιά όταν υιοθέτησε τον γιό της Μάντοξ, όταν πήγε να τον παραλάβει στην Καμπότζη το 2002, σε ορφανοτροφείο. Τότε το αγοράκι ήταν επτά μηνών.

Ένας πρώην βοηθός της Αντζελίνα Τζολί, με τον οποίο δούλευε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της Καμπότζης, ομολογεί σήμερα, στην βρετανική Sun, ότι τον έβαλε να παραστήσει τον βιολογικό πατέρα του Μάντοξ, όταν έπεσαν οι υπογραφές για την υιοθεσία.

«Έπρεπε να αλλάξει το όνομα του Μάντοξ και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να το κάνω εγώ. Έτσι, δήλωσα ότι είναι ο γιός μου», εξήγησε ο Mounh Sarath.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά την υιοθεσία, ο 51χρονος άνδρας θεωρείται ακόμη ο βιολογικός πατέρας του Μάντοξ, παρότι η Τζολί υιοθέτησε το αγοράκι το 2003 ενώπιον του δικαστηρίου του Battambong.

«Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα, ο Μάντοξ θεωρείται πάντα γιός μου. Η Αντζελίνα δεν ξακαθάρισε ποτέ την κατάσταση», δηλώνει στην Sun.

Ο πρώην βοηθός της σταρ φαίνεται να διατηρεί άσχημες σχέσεις μαζί της και μιλάει με οργή:

«Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτή η γυναίκα δεν ξαναερχόταν ποτέ στην Καμπότζη», δηλώνει.

Μετά τον Μάντοξ, η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε δύο άλλα παιδιά: την Ζαχάρα το 2005 και τον Παξ το 2007.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top