ΟΛΑ για τη Ζαχάρα: Η φυσική μητέρα της κόρης της Τζολί την ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ να μιλήσει στο παιδί της

Έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail

Η φυσική μητέρα της κόρης της Τζολί την ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ να μιλή

«Σας παρακαλώ, απλά επιτρέψτε μου να μιλήσω στην κόρη μου». Με αυτά τα λόγια κάνει έκκληση με δάκρυα στα μάτια η φυσική μητέρα της Ζαχάρα, της 12χρονης σήμερα κόρης της Αντζελίνα Τζολί.

Η Mentewab Dawit Lebiso, όπως είναι το όνομα της, έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό τύπο και συγκεκριμένα στην Daily Mail και δήλωσε πως θέλει απλά να γνωρίζει η κόρη της ότι η βιολογική της μητέρα υπάρχει, είναι ζωντανή και ότι πήρε την απόφαση να την δώσει για να έχει έτσι το παιδί της μια καλύτερη ζωή.

«Απλά θέλω να γνωρίζει ότι είμαι ζωντανή. Δεν τη θέλω πίσω στην Αιθιοπία, εκεί περνάει μια χαρά», δήλωσε η 31χρονη γυναίκα για τη Ζαχάρα που έδωσε για υιοθεσία πριν από 10 χρόνια, το 2007.

Μάλιστα, δεν εγείρει αξιώσεις, μιας και παραδέχεται ότι η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι «περισσότερο» μητέρα της μικρής και ζητάει απλά κατανόηση στον πόνο που νιώθει που δεν έχει την κόρη της.

«Η κόρη μου μιλάει άλλη γλώσσα από μένα, αλλά θέλω να ξέρει ότι έχει άλλη μία μητέρα που τη σκέφτεται και την αγαπά», λέει χαρακτηριστικά η 31χρονη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι παιδί βιασμού και για αυτό αναγκάστηκε να το δώσει για υιοθεσία. 

Από την άλλη όταν η Αντζελίνα υιοθέτησε τη μικρή το 2007 γνώριζε ότι η μικρή είναι "ορφανό του Aids".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top