ΔΙΑΣΗΜΗ τραγουδίστρια ΜΙΛΗΣΕ ανοιχτά για την ΜΑΧΗ της με το άγχος και τις κρίσεις πανικού

Τίποτα δεν κράτησε κρυφό!

ΔΙΑΣΗΜΗ τραγουδίστρια ΜΙΛΗΣΕ ανοιχτά για την ΜΑΧΗ της με το άγχος και τις κρίσεις πανικού

Είναι μια από τις τραγουδίστριες που το πρόσωπό της είναι τόσο γλυκό και τόσο χαμογελαστό, που δύσκολα μπορείς να την φανταστείς αγχωμένη και μελαγχολική.

Η Έλι Γκούλντινγκ, όμως, και άγχος έχει και κρίσεις πανικού έχει περάσει και η αυτοπεποίθησή της δεν ήταν και στα ύψη. Και όλα αυτά τα παραδέχτηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Όταν ξεκίνησα να εμφανίζομαι σε μεγάλο πλήθος, ξεκίνησα να έχω και κρίσεις πανικού. Το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορούσα να το καταπολεμήσω. Έβαζα ένα μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι μου, όποτε είχα να εμφανιστώ. Η ζωή σαν pop star δεν είναι όπως όλοι φαντάζονται. Περνάς από πολλά ψυχολογικά στάδια», είπε η 30χρονη τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Οι κρίσεις μου πιστεύω είχαν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση μου. Φοβόμουν πως δεν ήμουν αρκετά καλή τραγουδίστρια. Φοβόμουν μήπως τους απογοητεύσω όλους»

Αναφέρθηκε ακόμα και στις live εμφανίσεις της στην τηλεόραση, λέγοντας ότι «προσπαθούσα να τονίζω στον εαυτό μου πως μου άξιζε αυτό που κάνω και αυτό που είμαι. Προσπαθούσα να πιστεύω σε μένα!», ενώ αποκάλυψε και πώς απέκτησε τελικά αυτοπεποίθηση: «Ξεκίνησα μποξ και kickboxing. Μου αρέσει αυτή η αδρεναλίνη και το να κρατιέσαι fit δεν σημαίνει πως πρέπει να λιώνεις στο γυμναστήριο. Το μυστικό είναι να βρεις μια γυμναστική που πραγματικά σου αρέσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top