Πιο αδύνατη από ποτέ μετά την 2η εγκυμοσύνη η Καλομοίρα: O personal trainer της Μαντόνα που την μεταμόρφωσε

ΔΕΙΤΕ τι κάνει και διατηρείται fit

Πιο αδύνατη από ποτέ μετά την 2η εγκυμοσύνη η Καλομοίρα: O personal trainer της Μαντόνα που την μεταμόρφωσε

Οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της, της κόρης της Αναστασίας, η Καλομοίρα, όχι μόνο έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Με γυμναστική και διατροφή η τραγουδίστρια κατάφερε να έχει αναλογίες μοντέλου.

Ο φωτογραφικός φακός του "You" την «τσάκωσε» στο σπίτι της στα βόρεια προάστια να κάνει τζόκινγκ, μιας και είναι η καθημερινή της συνήθεια.

«Κάνω τουλάχιστον μια ώρα γυμναστική και καταναλώνω έξι γεύματα την ημέρα. Το πρωινό μου περιλαμβάνει ασπράδια αυγών με μανιτάρια και κρεμμύδια αλλά και χυμούς φρούτων και λαχανικών. Σε κάθε γεύμα μου προσπαθώ να βάζω φρούτα και λαχανικά. Αυτό είναι το μυστικό μου. Το μεσημέρι τρώω σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής άλεσης. Το βράδυ μόνο περιορίζομαι σε ένα γιαούρτι» αποκάλυψε στο περιοδικό η τραγουδίστρια που έχει παραδεχτεί επίσης ότι την έχει κουράσει στο παρελθόν η μάχη με τη ζυγαριά.

Βλέπετε, στα δίδυμα έβαλε 40 ολόκληρα κιλά. Αυτός βέβαια που την βοήθησε να τα χάσει είναι ο διάσημος personal trainer Γουόλτερ Λιούις, ο οποίος έχει υπάρξει προσωπικός γυμναστής και της Μαντόνα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top