«Αυτή μέχρι και… στήθος θα σε βάλει να ξυρίσεις»: Ο πρίγκιπας Χάρι τα κάνει ΟΛΑ για την Μέγκαν Μαρκλ!

Οι φίλοι του τον κοροιδεύουν

Εμείς τον είχαμε αφήσει… τριχωτό! Αλλά τώρα ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει ούτε μια στο στήθος του.

Ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου δείχνει να κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση και να αρέσει στην Μέγκαν Μάρκλ.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε το ζευγάρι στην Τζαμάικα, στην πόλη Μοντέγκο Μπέι, όπου τόσο ο γαλαζοαίματος, όσο και η 35χρονη Καναδή ηθοποιός έδωσαν το «παρών» στον γάμο του καλύτερου φίλου του Χάρι, Τομ Ίνσκιπ. 

Το διάσημο ζευγάρι κατά την παραμονή του στο νησί της Καραϊβικής δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μερικές βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά. Εκεί, όμως, δέχτηκε τα πειράγματα των φίλων του, που παρατήρησαν ότι έχει κάνει αποτρίχωση στο στήθος του!

Τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο επιμένουν με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό ότι ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ μπορεί ποτέ να μην ήταν δασύτριχος, αλλά είχε τρίχες στο στήθος στην «προ Μέγκαν Μαρκλ» περίοδο της ζωής του.

«Ο Χάρι ήταν πάντα ένας "άντρας - άντρας" σε όλη την ενήλικη ζωή του. Έτσι, αυτό ήταν ένα σοκ για τους στενούς του φίλους. Όλοι σκέφτονται ότι οι νέες μέθοδοι καλλωπισμού που ακολουθεί είναι επειδή επιθυμεί να δείχνει τον καλύτερο λαμπερό εαυτό του στη Μέγκαν», δήλωσε πηγή πολύ κοντά στον πρίγκιπα στην εφημερίδα Sun.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top