Αλβάρο-Ωνάση: Ο πόλεμος συνεχίζεται-Ψυχολογικό θρίλερ με άλογα και φωτογραφίες

Ο Αλβάρο δεν σταματά να προβάλλει συνεχώς τη νέα του σχέση στα social media

Αλβάρο-Ωνάση: Ο πόλεμος συνεχίζεται-Ψυχολογικό θρίλερ με άλογα και φωτογραφίες

Δεν σταματά να προκαλεί την Αθηνά Ωνάση, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο για να ξεπεράσει τη «μεγάλη του αγάπη» όπως αποκαλούσε την πρώην σύζυγό του, και να την αντικαταστήσει με μια καλλίγραμμη ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο από τη Βραζιλία.

Μάλιστα, όχι μόνο έχει ξαναβρεί τον έρωτα αλλά δεν σταματά να τον προβάλει στα social media, γνωρίζοντας καλά ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί μαζί του. Βέβαια, τα ΜΜΕ ασχολούνται με τη ζωή του λόγω της διασημότητας που έχει πάρει από τον γάμο του με την Ωνάση, όχι η προσωπική του καριέρα ή διαδρομή.

Όπως και να 'χει, ο Αλβάρο αποφάσισε να ρίξει ακόμα μια μαχαιριά στην Αθηνά την ημέρα των ερωτευμένων, ποστάροντας μια φωτογραφία με τη νέα αγαπημένη του, την Ντενίζ Σεβέρο.

Έγραψε στη λεζάντα: «Ευτυχισμένη ημέρα αγίου βαλεντίνου. Σε αγαπώ πάρα πολύ» προσθέτοντας αρκετές καρδούλες.

Μια αρκετά ανώριμη κίνηση, την ώρα που το διαζύγιο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε κρίσιμη φάση και ο ίδιος θα έπρεπε να χρωστά ευγνωμοσύνη στην Αθηνά που του έχει εξασφαλίσει ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ζωής, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την κόρη του, της οποίας πληρώνει τα πανάκριβα δίδακτρα.

Η Αθηνά Ωνάση από την άλλη, συνεχίζει τη ζωή της όπως πριν, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις μόνο σε ιππικούς αγώνες, δείχνοντας να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, σε σχέση με την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top