Μίνι απόδραση για την Αγγελική Ηλιάδη: Απολαμβάνει μπύρες, σούπες και pretzel στην Γερμανία!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Μίνι απόδραση για την Αγγελική Ηλιάδη:

Μπορεί από Πέμπτη μέχρι Κυριακή οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να την κρατάνε στην Αθήνα, αλλά τις υπόλοιπες ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη είναι free και φροντίζει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον (σχετικά) ελεύθερό της χρόνο.

Αν και κυρίως τις ημέρες που δεν εμφανίζεται στο Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο, τις αφιερώνει στα αγόρια της, τον Μπαμπίνο και τον Βασίλης, καμιά φορά η τραγουδίστρια κάνει και μικρές αποδράσεις στο εξωτερικό. 

Όπως έκανε αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η Αγγελική ταξίδεψε μέχρι την Γερμανία και το παγωμένο Μόναχο και δεν παρέλειψε να ενημερώσει σχετικά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Κρύες νύχτες στο Μόναχο! Υπέροχες νύχτες με λιγότερους ανθρώπους και λιγότερο δράμα», ήταν η λεζάντα μια από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media, όπου φαίνεται μια ζεστή βελουτέ σούπα που δοκίμασε πίνοντας την μπύρα της!

Όσο για το πώς και έκανε αυτό το ταξίδι; Η απάντηση ήρθε από την ίδια, όταν μια φίλη της την ρώτησε για το ταξίδι της, και εκείνη απάντησε πως ήταν ξαφνικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top