Εφιαλτικές στιγμές για γνωστό μοντέλο: Την παρενόχλησαν σεξουαλικά στα 13 της χρόνια

Αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία μετά από 20 χρόνια

Εφιαλτικές στιγμές για γνωστό μοντέλο: Την παρενόχλησαν σεξουαλικά στα 13 της χρόνια

Γνωστό μοντέλο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, από τον δάσκαλο του σκι, σε ηλικία μόλις 13 ετών.

«Με τράβηξε μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο κι έκλεισε την πόρτα. Με άγγιξε. Τον κλωτσούσα και ούρλιαζα, πάλεψα μαζί του. Δεν ήμουν ποτέ τόσο φοβισμένη. Κατάφερα να φτάσω στην πόρτα του δωματίου, την άνοιξα και έτρεξα. Έκλαιγα το βράδυ που ξάπλωσα για να κοιμηθώ. Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί εάν δεν πάλευα μαζί του», είπε, στην Mirror, η Ντάνιελ Λόιντ

Η 33χρονη Βρετανίδα δεν έκρυψε πως το συγκλονιστικό συμβάν την επηρεάζει ακόμα και σήμερα: «Μου πήρε την αθωότητά μου μακριά και δεν μπορώ να την πάρω πίσω. Όλο αυτό έχει επηρεάσει τις σχέσεις μου, την αυτοεκτίμησή μου, τα πάντα. Ακόμα νιώθω τα χέρια του πάνω μου. Ακόμα θυμάμαι που με άρπαξε, δεν πιστεύω ότι θα φύγει ποτέ αυτό από μέσα μου. Ήταν τόσο φρικτό, που ακόμα και τώρα όταν μιλάω γι’ αυτό αναστατώνομαι!».

Μάλιστα, η Ντάνιελ  αποφάσισε αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top