Η Σακίρα μίλησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός-Τιμήθηκε για το έργο της

Η Κολομβιανή σταρ στο πλευρό των παιδιών

Η Σακίρα μίλησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβό

Στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός όπου μίλησε η Σακίρα. 

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα κάλεσε τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών, ενώ παράλληλα τιμήθηκε στο Νταβός για το ανθρωπιστικό έργο της. 

Η Σακίρα συμμετέχει ενεργά στο Ιδρυμα Pies Descalzos που παρέχει φροντίδα και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά της Κολομβίας.

Κατά την ομιλία της, η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF, τόνισε πως «τα σημερινά μωρά θα ηγούνται των αυριανών επιχειρήσεων. Η ικανότητά τους να συνεισφέρουν θα διαμορφώσει τις αυριανές κοινωνίες, θα λύσει τα αυριανά προβλήματα».

Στην συνέχεια η Κολομβιανή σταρ, σημείωσε πως μέσα στην αίθουσα βρίσκονται κάποιοι από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και δήλωσε «είμαι πεπεισμένη ότι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς μπροστά από τις εξελίξεις. Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα των εταιρειών σας για να κάνουμε το κοινωνικό καλό και να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα» κατέληξε η Σακίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top