Δεν καταλαβαίνω τις αγκαλιές σας! - ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Άσπα Τσίνα και Ελεάννα Παπαϊωάννου τραγουδάνε αγκαλιά!

Μετά από 14 χρόνια από τον επικό τους καυγά, οι δύο γυναίκες τραγουδάνε μαζί!

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε να δούμε αυτές τις δύο γυναίκες μαζί, ειδικά μετά τον επικό καυγά τους στο Fame Story; 

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η Άσπα Τσίνα και η Ελεάννα Παπαϊωάννου μοιάζει να τα έχουν βρει, τόσο που η μια να μη διστάζει να δώσει το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η άλλη.

Συγκεκριμένα, η Άσπα βρέθηκε στις “Γραμμές”, όπου εμφανίζεται η Ελεάννα και μόλις εκείνη την είδε είπε: “Δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό, αλλά ένα μεγάλο χειροκρότημα στην Άσπα Τσίνα που είναι κοντά μας” και την κάλεσε να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το “Νύχτα στάσου”.

«Επισκέφτηκα τις «Γραμμές» για να τη δω και να την ακούσω. 14 χρόνια μετά…Ατέρμονη συζήτηση στο καμαρίνι της, αναμνήσεις, εκμυστηρεύσεις, γέλια, ζεστασιά… Το 3λεπτο που μοιραστήκαμε τραγουδιστικά όταν η Ελεάνα Παπαϊωάννου με ανέβασε στη σκηνή… Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε …Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αγάπη μας για το τραγούδι και τη μουσική παραμένουν σταθερές αξίες στη ζωή μας και μας ενώνουν πάντα..», έγραψε η Άσπα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και ανέβασε σχετικό video!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top