«Πόλεμος» για τα μάτια μιας γυναίκας-Γνωστός τραγουδιστής μιλά στο star.gr για την σχέση που τον στιγμάτισε!

Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου

Τελικά δεν είναι μύθος ότι η ζωή αντιγράφει την τέχνη! Πρόσφατο παράδειγμα, ο Αντώνης Χαβαδάκης, ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει… «πόλεμο» για τα μάτια μιας κοπέλας.

(Ο κρητικός λυράρης Αντώνης Χαβαδάκης)

Ο λυράρης από τα Χανιά της Κρήτης, έκανε ένα δυναμικό comeback στην δισκογραφία με το τραγούδι «Πόλεμος».

Μιλώντας στο star.gr, αποκάλυψε την ιστορία αγάπης που κρύβεται πίσω από αυτό το κομμάτι.

«Ξεκινώντας θα ήθελα να αναφερθώ στους συντελεστές, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα γινόταν. Τη μουσική του τραγουδιού την  υπογράφει ο Chris Sandy και τους στίχους του η Έφη Λεβεντάκη. Στις εμφανίσεις μου συνηθίζω να λέω την φράση κάνουμε… πόλεμο και αυτό είχε κάνει εντύπωση στην Έφη. Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Αντώνη πρέπει να συναντηθούμε, έχω κάτι για σένα”», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να σου πω ότι δίχως να το γνωρίζει αυτό ούτε η ίδια η στιχουργός «χτύπησε φλέβα». Γιατί το λέω αυτό. Το εν λόγω τραγούδι είναι βιωματικό. Στο παρελθόν ήμουν στο παρά πέντε να «πόλεμο» για τα μάτια μιας όμορφης μελαχρινής με πράσινα ματάκια που μου έκανε την καρδιά κομμάτια. Πήγα να την κλέψω, γιατί οι γονείς της δεν με ήθελαν…αλλά μετά το σκέφτηκα καλύτερα και έκανα πίσω. Αν και υπήρχε μεταξύ μας αγάπη, δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Η οικογένεια για μένα είναι ιερή, γι’ αυτό προτίμησα να πληγωθώ εγώ. Άλλωστε ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, έχουν περάσει 2.5 χρόνια από τότε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την λύρα. «Θυμάμαι τότε που ήμουν παιδάκι και με ρωτούσαν οι γονείς μου τι δώρο ήθελα να μου κάνουν. Εγώ το μόνο που τους ζητούσα ήταν να μου αγοράσουν μία λύρα», δήλωσε και υπογράμμισε με χιούμορ: «Για μένα η λύρα είναι η μοναδική γυναίκα που λατρεύω όσο τίποτα. Μου κάνει όλα τα χατίρια, δίχως να παραπονιέται και να γκρινιάζει τόσο χρόνια που την ταλαιπωρώ. Είναι κάτι παραπάνω από καψούρα για να στο πω πιο απλά».

Ο Αντώνης Χαβαδάκης θυμήθηκε και τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, αλλά και την συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου.

«Ένα καλοκαίρι η Έλενα Παπαρίζου είχε έρθει στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να δώσει μια συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Θυμάμαι ήταν μετά την πρωτιά στην Eurovision με το «Μy Number One». Έψαχνε έναν λυράρη για να την συνοδεύσει στη σκηνή και της πρότειναν εμένα. Δε σου κρύβω ότι έτρεμαν τα πόδια μου. Η Έλενα το κατάλαβε και προσπάθησε να με ηρεμήσει λέγοντάς μου: “Eσείς οι Κρητικοί πίνετε λιγάκι, έτσι δεν είναι; Έλα να πιούμε δυο ποτάκια οι δυο μας και όλα θα πάνε καλά’’. Λίγα αργότερα βγήκα στην σκηνή και θα πρέπει να σου πω ότι μου έδωσε ώθηση. Την Έλενα την αγαπώ, με βοήθησε και δεν το ξεχνώ».

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι: Λευτέρης Πανταζής,  Άντζελα Δημητρίου, Θέμης Αδαμαντίδης,  Ζαφείρης Μελάς και με τον  Δημήτρη Γιώτη.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα ο Αντώνης Χαβαδάκης εμφανίζεται στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο «Politeia Studio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top