Άρης Πλασκασοβίτης: Κινδύνευσε να μείνει κουφός λόγω... άγχους!

Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτειά του

Άρης Πλασκασοβίτης: Κινδύνευσε να μείνει κουφός λόγω... άγχους!

Τον κίνδυνο να χάσει οριστικά την ακοή του αντιμετώπισε ο Άρης Πλασκασοβίτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο! Όπως πρόσθεσε, αφορμή στάθηκε η κούραση της δουλειάς, στην οποία έριχνε όλο του το βάρος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής, που σύντομα θα δούμε στο μιούζικαλ «Victor Victoria», μεταφέρθηκε, τον περασμένο Οκτώβρη, εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς, εντελώς ξαφνικά, δεν άκουγε καθόλου από το δεξί αυτί.

«Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό που κάνω, που, δυστυχώς, βάζω όλα τα άλλα από κάτω. Το κακό είναι ότι βάζω πιο κάτω ακόμα και την υγεία μου και γι’ αυτό έπαθα αυτό που έπαθα με το αυτί μου», είπε ο Άρης στην εκπομπή «Ga-Ranti Στη Μόδα», που μεταδίδεται από το web tv του Star, κάθε Τετάρτη, στις 21:00.

«Έπαθα αυτό που παθαίνει πολύς κόσμος από το άγχος. Με “χτύπησε” ψυχοσωματικά, με ένα είδος κώφωσης. Η συμβουλή των γιατρών μου ήταν να ηρεμήσω, κάτι που μου είναι δύσκολο με την δουλειά που κάνω. Υπήρξε αυτή η βλάβη, η οποία, δόξα τον Θεό, με τον καιρό άρχισε να φτιάχνει», συνέχισε και παραδέχθηκε ότι αρχικά υπέστη σοκ, αλλά και ότι φοβήθηκε ότι θα έχανε για πάντα την ακοή του από το ένα αυτί!

Τέλος, ο Άρης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία έχασε την ακοή του και από τα δύο αυτά και παρέλυσε, ενώ τόνισε πως πήρε ένα μάθημα ζωής: να λειτουργεί πιο χαλαρά, να μην κρατάει μέσα του όσα τον ενοχλούν και να μην ξεπερνά τα όριά του.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Άρης για την περιπέτειά του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top