Τζώνη Θεοδωρίδης: «Έμεινα δύο μήνες στο δρόμο και πείνασα»

Τι δουλειές έκανε ο ηθοποιός για να επιβιώσει

Τζώνη Θεοδωρίδης: «Έμεινα δύο μήνες στο δρόμο και πείνασα»

​Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο παρελθόν, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Τζώνη Θεοδωρίδης!

Ο ηθοποιός τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους του στις σειρές του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή», όταν ήταν 18 χρόνων δούλευε ως μοντέλο στον Οίκο «Αρμάνι», όμως τα πράγματα γι’ αυτόν κάθε άλλο παρά ρόδινα ήταν!

«Όταν είχα πάει στο Μιλάνο για την ίδια ιστορία και δούλεψα εκεί, έμεινα και στο δρόμο και πείνασα γιατί δεν μας πλήρωσε ένα γραφείο. Έγινε και εκεί ένα μπέρδεμα. Μείναμε στο δρόμο(εννοεί εκείνος και τα υπόλοιπα μοντέλα που πήγαν γι' αυτή τη δουλειά). Εγώ έμεινα δύο μήνες στο δρόμο» εξομολογήθηκε.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη δυσκολία που συνάντησε στην ζωή του ο ηθοποιός μιας και μπήκε από νωρίς στα... βάσανα της δουλειάς: «ξεκίνησα να φτιάχνω κεριά για εκκλησίες και λαμπάδες και τέτοια όταν ήμουν 15. Όταν ήμουν 16 χρόνων έγινα λαντζέρης σ’ ένα πολύ καλό εστιατόριο-καφέ στο Κολωνάκι και άρχισα να μαθαίνω την δουλειά του μπαρ. Παράλληλα άρχισα να δουλεύω μόντελινγκ, μάζευα χρήματα και τότε άρχισα να παίζω και σε κάποιες ταινίες, υπήρχε διαφήμιση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πρότυπο του ηθοποιού η μητέρα του η οποία όπως τόνισε ο ίδιος, έκανε τα πάντα για να τον μεγαλώσει: «η μητέρα μου δούλευε σαν το σκυλί για να με ζήσει, Κράταγε και παιδιά κάποια στιγμή, ήταν και αποκλειστική νοσοκόμα» κατέληξε ο Τζώνη Θεοδωρίδης.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top