ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός: «Έπρεπε να πιω για να κάνω έρωτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την εξομολόγηση που έκανε για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός: «Έπρεπε να πιω για να κάνω έρωτα»

​Για την περίοδο που ήταν εθισμένη στο ποτό και έκανε την μια ανούσια σχέση μετά την άλλη, μίλησε η Καίτη Φίνου.

Η 56χρονη σήμερα ηθοποιός που υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελληνικής showbiz την δεκαετία του ’80, αποκάλυψε πως εκείνο το χρονικό διάστημα περνούσε δύσκολα:

«Έκανα σχέσεις ανούσιες. Εκεί ήταν το ποτό. Και επειδή δεν ήθελα να πάω με κανέναν έλεγα ας κάνω μια σχέση να μην είμαι μόνη μου. Έπρεπε να πιώ ποτό για να πάω να κάνω έρωτα».

Για ποιο λόγο όμως το έκανε αυτό;

«Για να μείνει ένας άνθρωπος δίπλα μου. Πως θα έμενε διαφορετικά; Ώσπου ήρθε η στιγμή που το ποτό με έφτασε σε ένα σημείο που γινόμουν ρεζίλι. Ώσπου μια μέρα ξύπνησα και το έ��οψα μαχαίρι».

Πριν τις ανούσιες σχέσεις όμως, η Καίτη Φίνου είχε συνάψει δεσμούς με τον Στάθη Ψάλτη, τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά και τον σημερινό σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα, Γιώργο Λύρα:

«Με τον Στάθη Ψάλτη κάθισα πέντε χρόνια αλλά θα έπρεπε να χωρίσουμε από τον δεύτερο χρόνο. Ο Στάθης είχε του κόσμου τις γυναίκες, αλλά με έβγαζαν ψεύτρα όλοι οι φίλοι και η… “αυλή” του!»

finou3_h_633_451.jpg
Μιλώντας για την σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή, είπε:

«Με τον Λευτέρη πέρασα πολύ ήρεμες στιγμές. Και με πρόσεχε, και με φρόντιζε, αλλά τότε ήταν στο ανέβασμα του. Εντάξει, να έρχομαι δεύτερη το δέχομαι. Αλλά δεν το δεχόμουν μέχρις αυτού του σημείου. Του είχα πει πως αν δεν με πάρεις τηλέφωνο μέσα σε 24 ώρες εγώ θα πάω με άλλον. Δεν με πήρε, πήγα με άλλον και τελείωσε η σχέση σου με τον Λευτέρη. Το μόνο που μου έκανε ήταν ότι την άλλη μέρα πρωί πρωί με άφησε χωρίς σπίτι. Πήγε και πήρε τις προκαταβολές που είχε δώσει».

0213_LEFTERIS_PANTAZIS_KETI_FINOY_572013.jpg
Τέλος, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα, είπε:

«Ένα άλλο σπίτι που άφησα ήταν του Γιώργου του Λύρα. Όταν αρραβωνιαστήκαμε, πήραμε σαλόνια, κουζίνες, ψυγεία, μέχρι κουρτίνες. Τα πάντα! Όλα αυτά έμειναν στο σπίτι του Γιώργου. Κάποια πήγαν στο χωριό του, και κάποια άλλα στη μητέρα του. Εγώ όταν σηκώθηκα και έφυγα, πήρα μόνο τα ρούχα μου».

Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως «το πρώτο διάστημα (της σχέσης) ήταν στο πλάι μου. Ξυπνούσα και έβλεπα δίπλα μου ένα τριαντάφυλλο ή ένα δαχτυλίδι. Με σήκωνε και έβλεπα ένα σαλόνι γεμάτο ρούχα. Ξέρεις πολλούς τους χαλάει το χρήμα».

c5abc5e4fe1490dfe6fdb1e4c368ccd4_L.jpg
Σήμερα, η Καίτη Φίνου μένει στο «Σπίτι του Ηθοποιού», και ελπίζει ο Άγιος Βασίλης να της φέρει ένα σπίτι έστω και με ενοίκιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top