Freaky Fortune: «είμαστε έτοιμοι για τον τελικό της Eurovision»

ΔΕΙΤΕ πώς ξεσήκωσαν το Άμστερνταμ με το «Rise Up»

Freaky Fortune: «είμαστε έτοιμοι για τον τελικό της Eurovision»

Έτοιμοι να προκριθούν στον τελικό της Eurovision δηλώνουν οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd, ένα μήνα πριν ανέβουν στη σκηνή του ημιτελικού και αφότου εμφανίστηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις για τον διαγωνισμό, το «Eurovision In Concert», στο Άμστερνταμ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd παρουσίασαν το Σάββατο το «Rise Up» στο «Eurovision In Concert», διοργάνωση που θεωρείται crash test για όλους τους διαγωνιζόμενους της Eurovision και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.

«Eίναι πολύ δύσκολη χρονιά φέτος για την Ελλάδα γιατί λείπουν αρκετές βαλκανικές χώρες και η Κύπρος που πάντα μας στηρίζουν, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Νικόλας, ενώ ο Θεόφιλος συμπλήρωσε: «είναι ένας τεράστιος μουσικός διαγωνισμός και περνάμε καλά σε όλο αυτό».

Παράλληλα, οι Freaky Fortune έβαλαν τέλος στις φήμες που ήθελαν την Τάμτα και τον Κώστα Μαρτάκη να εμφανίζονται μαζί τους στη σκηνή της Κοπεγχάγης, λέγοντας χιουμοριστικά ότι κάνουν συζητήσεις για να πάνε μαζί στη Δανία και να περάσουν καλά!

Επόμενη στάση του «Rise Up» για την προώθησή του στην Ευρώπη είναι το Λονδίνο, όπου οι εκπρόσωποί μας θα εμφανιστούν την Κυριακή, στο το «London Eurovision Party».

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση των Freaky Fortune στο Άμεστερνταμ και τις δηλώσεις τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top