Βίκυ Καγιά: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά- "Βγαίνουμε και περνάμε καλά"

Το μοντέλο ΔΕΝ λέει όχι σε έναν δεύτερο γάμο!

Βίκυ Καγιά: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά- "Βγαίνουμε και περνάμε καλά"

Αυτή τη φορά η Βίκυ Καγιά δεν μάσησε τα λόγια της και επιτέλους επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά.

«Με τον Ηλία δεν κρυβόμαστε. Βγαίνουμε και περνάμε καλά. Απλώς από εδώ και πέρα για την προσωπική μου ζωή δεν θέλω να λέω πολλά ούτε να τα αναλύω, προτού εξελιχθούν μόνα τους».

D8C23CA259AE667226C293D3B2B05044.jpg
Στη συνέντευξή της η Βίκυ αποκάλυψε τι την τραβάει συνήθως σε έναν άντρα: «Με μαγνητίζουν τα καθαρά του μάτια, το έξυπνο βλέμμα και τα χέρια». Χαρακτηριστικά που όπως λέει η ίδια διαθέτει ο Ηλίας Κρασσάς.

Μετά τη δύσκολη φάση που πέρασε από το διαζύγιο της με τον Νίκο Κριθαριώτη, δηλώνει «ήρεμη» αυτήν την περίοδο και αυτό της δίνει ευτυχία.

Όσο για τον αν θα παντρευόταν ξανά; Θα το ξαναέκανε! «Είμαι αθεράπευτα ρομαντική! Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι δεν δούλεψε, δεν μπορεί να δουλέψει ξανά. Πιστεύω πάρα πολύ στο γάμο και την οικογένεια!»

Όμως, τονίζει ότι δεν θα ήθελε να κάνει τον ίδιο γάμο! Ο λόγος; «Ο γάμος έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι, με τις συνήθειες του ζευγαριού. Μου αρέσει τα πράγματα να έρχονται με μεγάλη ηρεμία, δεν θέλω να βάζω πρόγραμμα, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Έχω βγει από μια δύσκολη κατάσταση, που με έμαθε και με ωρίμασε».

Πάντως, σύμφωνα με τις... αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα, η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top